Kraj leta je svima pomalo depresivan, iz tog razloga imamo sjajne predloge kako da se zabavite i podignete nivo adrenalina.

U petak  na kanalu Film Box Premijum očekuje vas akcioni triler Ašer. Ron Perlman je plaćeni ubica koji je veći deo života proveo ubijajući ljude po nalogu Avija (Ričard Drajfus). Živi kao samotnjak, prijatelji su mu fina vina i dobra hrana i prezire svog šegrta Uzija (Piter Fasineli), koji mu otima poslove jer je mlađi i spretniji. Kad Avi Ašeru uruči tri imena za osvetničku misiju, on preuzima posao, ali zbog zdravstvenih problema gubi svest i slučajno upoznaje Sofi (Famke Jensen), baletsku plesačicu, čija majka Dora (Žaklin Bize) gubi bitku sa demencijom. Ašer i Sofi stupaju u vezu, u kojoj ubica ne sme da otkrije ništa o svom životu…

Povezana vest:  GEORDIE SHORE – SKROZ NOVE AVANTURE

Jedan sjajan krimi film je pred nama, u subotu 26. septembra na kanalu  Film Box premijum od 21 čas. Sedam minuta je priča o tri prijatelja, Semu, Majku i Ovenu, koji su zbog nepredviđenih okolnosti primorani da počine oružanu pljačku. Ono što je počelo kao prost plan, “ulazimo i izlazimo za sedam minuta”, brzo prerasta u opasnu igru života i smrti. Kako odmiče svaki minut pljačke, ulozi su sve veći. U poslednjem činu, Semova trudna devojka Kejt je kidnapovana, što situaciju dovodi do usijanja, a glavni protagonisti daju sve od sebe da iz svega izađu živi.

Povezana vest:  Poznate teniske zvezde ekskluzivno u ulozi komentatora Eurosporta na Australian openu

Još jedan akcioni film možete pogledati u nedelju od 22.55 časova na kanalu Film Box Premijum, film Džek Ričer: Bez povratka. Nakon uništavanja organizovane trgovine ljudima, bivše vojno lice i skitnica, Džek Ričer, odlazi u Vašington, kako bi svoju koleginicu, majora Suzanu Tarner, pozvao na večeru. Međutim, dočekuje ga njena zamena, pukovnik Sem Morgan, koji ga obaveštava da je Suzana uhapšena i optužena za špijunažu, a od advokata Boba Murkrofta saznaje i da je terete za ubistvo dvojice vojnika u Avganistanu. Nakon ubistva Murkrofta, za ubistvo optužuju i pritvaraju Džeka, nakon čega mu postaje jasno da im je oboma smešteno.

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu - Kupovina bez odeće