finalisiti_1SURVIVOR  VIP

 

U Studiju PRVE TV uveliko traje finale SURVIVOR-a 2010.

 

Nakon „Poslednjeg povratka u civilizaciju“ gde su Toni, Andrej, Goca i Katarina odgovarali na pitanja Ivana Ivanovića, došao je trenutak da se pogleda poslednja epizoda sa Filipina.

Velika četvorka došla je na Plemenski savet, misleći da ih čeka odluka i glasanje članova Velikog veća. Sve na to miriše…

Svako od njih ima priliku da kaže svoje argumente za njihov glas.

Toni se zahvaljuje saplemenicima što su ga lepo prihvatili iako je anoniman i dolazi iz druge zemlje. Svi su ga razumeli i to mu puno znači. Reper priznaje da vrlo ceni ostale finaliste. Isitče Andrejevu borbenost, a kod devojaka snalažljivost i intuiciju. Lepšem polu jedino zamera što mnogo pričaju. Od početka do kraja takmičenja Andrej tvrdi da je ostao isti. Zbog toga bi voleo da i mišljenje Velikog veća prema njemu bude kao prvog dana. Poručuje im da glasaju za njega samo ukoliko osećaju potrebu. U suprotnom, kaže voditelj, imaju još troje ljudi za koje mogu da glasaju.

Povezana vest:  Serija “Dr Di: Veterinar sa Aljaske” na Animal Planet kanalu

Goca se oseća privilegovano što je uopšte učestvovala u šou, a naročito što je stigla do finala. Priznaje da nije došla da poveća  popularnost, ni da osvoji  50.000 evra, već da dokaže sebi da može da igra Survivor. Uz zaključak da ženski klan nikad nije postojao, izlaganje prepušta Katarini. Manekenka je još uvek u šoku, jer je direktno na Plemenskom savetu izborila plasman u finale. Time je delimično ispunila svoju želju, a Veću poručuje da je sigurna da će doneti pravu odluku.

Članovi  najvažnijeg Survivor organa dobijaju reč. Aleksandra pokušava da uhvati (ne)postojeći ženski klan u laži, pa ih „rešeta“ pitanjima, ali se Goca i Katarina dobro snalaze. Situaciju zakuvava Nikola, koji bi voleo da zna da li Katarina prema Toniju gaji veće emocije od drugarskih. Kaća čistog srca negira da postoji bilo šta osim prijateljskih osećanja. Tvrdi da joj se Toni sviđa kao čovek i da su zbog toga tako bliski. Mladi Rokvić se zalaufao, pa se pita zbog čega reper za vreme takmičenja nije pričao srpski, a na putu za Filipine jeste. Toni ima spreman odgovor. Kaže da ne želi da ispadne smešan pred kamerama i neće da se blamira.

Povezana vest:  SVEMIRSKA PRINCEZA - PRVA DEČIJA IGRANA SERIJA NA RADIO TELEVIZIJI SRBIJE POSLE VIŠE OD DVADESET GODINA

Svoje minute za izlaganje, Džedaj Marko koristi kako bi se objasnio sa Gocom. Priča da je želeo da njegovo pleme glasa za izbacivanje Andreja, jer je jak igrač, ali su žene donele drugačiju odluku. Devojke bivšeg Bahandija bi po njegovom mišljenju lakše stigle do finale da su izbacili voditelja, a ostavili Bojanu. Sa njegovim monologom se ne slaže Goca koja ističe da je on prvi izjavio da nikada neće glasati za Andreja zato što ga smatra časnim borcem. Na samom kraju, Andrej navodi da bi razlog za njegovu eventualnu pobedu trebalo tražiti u činjenici da je osvojio najviše pobeda u igrama. Za razliku od njega, Goca ne misli da treba da pobedi, i kaže da je ona sebi već pobednik.

Povezana vest:  FARMA 2010, Milica izbačena

Kao i cele sezone, takmičare čeka još jedno iznenađenje – Veliko veće za pobednika neće glasati na Filipinima, već uživo u studiju Prve u Beogradu.

 

SURVIVOR – 41. epizoda / Sreda 5. januar 21:45