renocast_3Comedy Night nedeljom uveče na MTV kanalu i na mtv.rs!!!

 

Od 9. januara, svake nedelje sa početkom od 21h, samo na MTV-ju očekuje vas veče komedije uz legendarne serije Comedy Central kanala – Reno 911, Chappelle’s Show i 14. sezona South Park-a.

 

MTV je spremio još jednu novinu za posetioce sajta MTV.RS!

Za sve vas koji niste pogledali TV premijeru neke od ove tri serije, možete da nadoknatite propušteno na regionalnim MTV sajtovima u toku cele sledeće nedelje!!!

 

RENO 911

 

Kultna serija Reno 911 konačno i kod nas i to samo na MTV kanalu!

Životi sedmorice nesposobnih zamenika šerifa iz Renoa su detaljno prikazani u ovoj parodiji na seriju »Cops«. Među živopisnim likovima nalaze se poručnik Jim Dangle, niski, nadobudni, gej supervizor koji je uvek u šorcu; zamenik James Garcia, koji je od policijske brutalnosti napravio umetničku formu; zamenik Trudy Wiegel, manijačno-depresivni, rasistički nastrojen psihopata; zamenik Clementine Johnson, neugledni bivši pomoćnik mađioničara; zamenik Travis Junior, seljačić koga niko nikada nije video bez neprobojnog prsluka i naočara za sunce; zamenik S. Jones, polovično uspešan ženskaroš i zamenik Raineesha Williams, tamnoputa policajka sa stavom i dobrom guzom. Samim pogledom na ovu nesvakidašnju ekipu možete da pretpostavite koliko su uspešni u svom poslu, a u kakve će sve nevolje i komične situacije upadati pogledajte od 9. januara svake nedelje u 21h, i reprizno: ponedeljkom u 23:10, utorkom u 22:40 i četvrtkom u 22:20!

Povezana vest:  E! LIVE FROM THE RED CARPET sa dodela nagrada Oskar, Zlatni Globus i Grammy 2020

Chappelle1-2CHAPPELLE’S SHOW

Od svoje premijere, u januaru 2003, Chappelle’s Show je postao kulturološki fenomen! Dave Chappelle je stand-up komičar koji godinama zasmejava publiku svojim jedinstvenim i urnebesno smešnim pogledom na američku kulturu, muziku, film, događaje i svakodnevna dešavanja. Likovima poput slepog Claytona Bigsbyja, borca za premoć belaca, koji nije svestan da je crnac; ovisnika o kreku Tyronea Biggumsa, kao i parodijom na spot »Piss On You« R. Kellyja uz goste iz sveta muzike poput Kanyea Westa i Commona, učinili su da Chappelle’s Show postane jedna od najpopularnijih emisija kanala Comedy Central.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Katarina je izabrala za sluge, kuva se na Farmi

Već u drugoj sezoni je Chappelle’s Show bio ustanovljen kao jedna od najuticajnijih emisija utemeljenih na skečevima u istoriji televizije. Sa skečevima koji su parodije na šou biznis, MTV Cribs, i Tupacove najpoznatije tekstove, Dave se dokazao kao duhovit i prodoran, i tako postao heroj komičarima i fanovima koji još uvek govore s poštovanjem o uticaju šoua na skorašnju pop kulturu u Americi.

Ne propustite Chappelle’s Show na MTV kanalu svake nedelje od 9. januara u 21:20, i reprizno utorkom u 22:00, sredom u 23:10 i četvrtkom od 22:40!

1401_tiger-woods-and-eric-cartmanSOUTH PARK

14. SERIJAL EKSKLUZIVNO NA MTV KANALU i WWW.MTV.RS!

 

Povezana vest:  Bet Midler u TV filmu s Alom Paćinom

Eric Cartman, Stan Marsh, Kyle Broflovski i Kenny McCormick! Da li je ovoj družini zaista potrebno posebno predstavljanje? South Park ekipa nastavlja da šokira i zasmejava do suza, a u 14. serijalu, koji možete ekskluzivno da pratite samo na regionalnom MTV kanalu, još jednom će pomeriti granice dobrog humora.

Autori su Trej Parker i Met Stoun, a serija se bavi doživljajima četvorice dečaka i njihovih poznanika u gradiću Saut Park u američkoj saveznoj državi Kolorado. Serija obiluje nadrealizmom, parodijom, satirom i crnim humorom koji kao temu imaju američku kulturu, društvene tabue i razna aktuelna društvena i politička zbivanja. Humor i poruke serije često su predmet kritika raznih društvenih grupa i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a neće sigurno ni vas!

Po dve epizode iz 14. sezone South Park-a su na programu svake nedelje od 21:50, dok su reprize utorkom i četvrtkom u 23:10 i petkom u 22:20!