NAVIJACI_ARENA_1APRILEVROLIGA, TOP 16

Crno beli ponovo u Areni!

 

Košarkaši klub Partizan mt:s će utakmice Top 16 faze Evrolige igrati u Beogradskoj Areni. Ovo će biti treća sezona u kojoj tim iz Humske 1 igra mečeve najelitiijeg evropskog košarkaškog takmičenja u najvećoj hali na Balkanu.

U utorak 11. januara, kada klub bude organizovao konferenciju za medije, biće poznati svi tehnički detalji oko organizacije narednih utakmica u Areni. Cene karata, kada će biti organizovana prodaja ulaznica, informacije oko zamene godišnjih karata klub će objaviti na konferenciji za medije. Pojedini napisi u novinama koji već sada ističu broj ulaznica koji će biti pušten u prodaju, cene istih i samu organizaciju nisu zvanične niti istinite. Sve informacije će biti blagovremeno dostupne javnosti, kako na konferenciji za medije, tako i na zvaničnom sajtu kluba.

Povezana vest:  Ko će biti šampion Srbije u basketu 3x3?

Crno beli će prvu utakmicu ovogodišnje Top 16 faze odgrati 26 ili 27. januara sa ekipom Efes Pilsena. Meč sa Sijenom zakazan je za 2. ili 3. februar, dok Real Madrid gostuje u Beogradu u pretposlednjem kolu 23. ili 24. februara.