Pripremite svoje rakete, katapultirajuće slatkiše i Sneška Belića… Discovery je svojom novom serijom Raketna jelka, koja će premijerno biti prikazana u subotu, 19. decembra u ponoć, u velikom stilu spreman za početak praznika. U epskom takmičenju lansiranja raketa u eksplozivnom prazničnom duhu, timovi će svake nedelje stavljati na test svoje veštine lansiranja i tako proveriti čije praznično raspoloženje može da dostigne veću visinu i na taj način osvoje “Golden Rocket-Tree Topper” trofej.

Povezana vest:  Nove serije na kanalu E! - KHLOÉ KARDASHIAN i SCOTT DISICK

Domaćin emisije je YouTube zvezda, Nik Uhas , a među takmičarima biće kako amatera željnih uzbuđenja, tako i vazduhoplovnih inženjera. Oni će testirati svoje dosadašnje znanje i veštine kada se budu našli pred izazovima i kada 2020. godini budu dali eksplozivni ispraćaj, kakav joj i dolikuje.

Neki od izazova koje će gledaoci imati priliku da vide su: lansiranje veštačkih jelki u nebo u pokušaju da se Deda Mrazu dostave pisma, ispaljivanje igračaka prema Deda Mrazovoj gomili poklona, ispaljivanje slatkiša neverovatnom brzinom, pokušaj bezbednog transporta i sletanja 50 ukrasa bez lomljenja pomoću standardnih raketnih kompleta.

Povezana vest:  Madlenianum otvara sezonu Gala koncertom Verdiju u čast

Praznično veselje je u vazduhu, a uskoro će biti i jelke i praznični ukrasi! Ne brinite, tokom izrade ovog programa nijedno pravo drvo nije oštećeno.