Od 18. januara na male ekrane stiže nova TV serija u produkciji Telekoma Srbija i Metro productions – „Tajne vinove loze“. Intrigantna priča koja prati zamršene sudbine i dramatičnu borbu dve vinogradarske porodice emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na Superstar TV kanalu.

Scenario ove intimne sage obavijene tajnama pisala je Mirjana Bobić Mojsilović, dok režiju potpisuju Marko Manojlović, Ana Marija Rosi, Kosta Đorđević i Dejan Karaklajić koji je ujedno i izvršni producent serije.

„Telekom Srbija uspeo je da se pozicionira kao vodeći producent TV sadržaja u regionu i da se na toj poziciji uspešno održi. Proizvodnju najkvalitetnijih domaćih serija nastavljamo novim naslovom ’Tajne vinove loze’, pričom koja nas uvodi u svet porodičnih intriga i međusobno povezanih sudbina. Sve naše serije do sada su imale jako uspešan prijem kod publike i verujem da će tako biti i sada i da ćemo zajedno nastaviti da uživamo u talentu i kreativnosti domaćih glumaca i autora”, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

Povezana vest:  Dokumentarna serija “Ja sam Džez” na TLC kanalu

Narativ serije „Tajne vinove loze“ prati dve priče – porodicu bogatog tajkuna Vuka Tomovića sa Palića i Veru Smiljanić, samohranu majku dvojice sinova iz Negotinske krajine. Svi oni žive pod velom tajni, laži, prećutkivanja, suza, poljubaca i udaraca, a njihovi životi, spletom okolnosti, postaju duboko povezani. Ova izuzetna saga šalje poruku da nema porodice bez tajne, ali i da je u vinu istina.

Povezana vest:  Premijera animiranog filma ŠUMKOVIĆI na Minimaxu

„Serija ’Tajne vinove loze’ je porodična drama namenjena širokom auditoriju. Ovo je srpska saga o dve vinarske porodice, sa severa i istoka Srbije. Priča je o vinu, ljubavi, tajnama iz prošlosti, novcu, prevarama i svemu onome što čini svakodnevan život. Predivno je bilo raditi sa izuzetnom glumačkom ekipom od preko 120 glumaca, na čelu sa Slobodom Mićalović, Vojinom Ćetkovićem, Anitom Mančić, Nebojšom Milovanovićem, Milicom Zarić, Darom Džokić, Miodragom Krivokapićem, Vanjom Nenadić, Lukom Grbićem, Markom Vasiljevićem, Senom Đorović, Branislavom Jerkovićem i Aleksandrom Srećkovićem Kuburom. Izuzetnu muziku je napisao bard filmske muzike Zoran Simjanović. Naslovnu pesmu izvodi grupa Frajle. Zaista se nadam da će gledalište uživati u seriji kao što smo mi uživali dok smo je pravili“, istakao je Dejan Karaklajić, izvršni producent i jedan od reditelja serije.

Povezana vest:  Jessica Simpson’s The Price of Beauty samo na MTV kanalu

Serija „Tajne vinove loze“ emitovaće se premijerno svakog radnog dana od 21 čas na kanalu TV Superstar koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.