“Milijarder na tajnom zadatku” ponovo na Discovery kanalu u nedelju 31.januara u 20:00h, nakon koje sledi potpuno nova serija “MILIJARDER NA TAJNOM ZADATKU: POVRATAK U GRAD”

U prvoj sezoni serije „Milijarder na tajnom zadatku”,biznismen Glen Sterns uveliko se kladio da američki san još uvek postoji. Gledaoci su imali priliku da vide kako Glenu oduzimaju ime, bogatstvo i kontakte i kako je bačen u grad u kojem nikada nije bio, da bi videli da li može da osnuje kompaniju vrednu milion dolara za 90 dana, sa samo 100 dolara u džepu. Inspirisani Glenovom drskom opkladom, troje novih preduzetnika krenulo je u isti hrabri izazov. Druga sezona “Milijarder na tajnom zadatku” vraća se  u nedelju, 31. januara u 20:00h na Discovery kanal.

Ove sezone troje uspešnih preduzetnika kladi se u milion dolara da će moći da se preruše, odu u tri različita grada, započnu sopstveni posao sa samo 100 dolara i dođu do prvog miliona za 90 dana. Na kraju izazova, svako od njih će otkriti svoj pravi identitet ljudima koji su im pomogli u osnivanju posla. Ali da li će moći svoje velike ideje da pretvore u stvarnost? I da li mogu da se snađu u situaciji tokom koje vlada virus COVID-19 koji je prisilio toliko preduzeća širom zemlje na zatvaranje?

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Čudesan svet Apalačkih planina

Svaka osoba moraće da se osloni na svoje jedinstvene tajne uspeha. Svako ima svoje planove igara, tajne poslovne trikove i strategije. Ipak, postoji više  načina da zaradite milion dolara.

Preduzetnici koji menjaju identitet ove godine su:

Grant Kardon, neprikosnoveni preduzetnik i međunarodni motivacioni govornik, investitor u oblasti nekretnina, konsultant za prodaju i autor najprodavanijih publikacija, uključujući “10X Pravila” i “Budi opsednut ili budi prosečan”. Grant smatra da je tradicionalni koncept američkog sna – vredno raditi, uštedeti novac i posedovati dom, pogrešan. Tvrdi da ljudi imaju sve što im treba, a novac je smeće kada je neiskorišćen . Treba uložiti novac i kontakte u posao. Ne postoji ništa što Grant neće učiniti da bi uspeo i veruje da bi svi trebalo da zauzmu taj neumoljiv stav.

Povezana vest:  Serija "VLADAVINA DINOSAURUSA" na Animal Planetu

Monik Idlet- Mosli, osnivač i izvršna direktorka kompanije Reign Ventures, tehnološkog fonda koji mladim preduzetnicima omogućava da kreiraju sopstveni višemilionski biznis. Monik je uložila stotine miliona dolara u startup kompanije sa kojima je sarađivala. Posle ne tako srećnog detinjstva, Monik se dokazala kao mlada izvršna direktorka u usponu u USA Today. Prvo bogatstvo stekla je stvorivši agenciju koja je povezivala korporacije sa nekim zvezdama iz sfere zabave i sporta. U partnerstvu sa svojim, sada već bivšim suprugom, Timom „Timbaland“ Moslijem, Monik je postala mozak Mosli muzičke grupacije gde je bila odgovorna za upravljanje uspešnom karijerom istaknutih umetnika kao što su One Republic, Neli Furtado i Kris Kornel.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Discovery Channel: Stiven Fraj - 100 kućnih aparata

Elajn Kuloti, agent za nekretnine, dizajner enterijera, graditelj,osnivač „House of Rock“ i vizionar. Preduzetnica od svoje 14. godine, Elajn je ušla u građevinski posao u kojem dominiraju muškarci i buldožerom kopala svoj put dok nije postala jedan od najvećih igrača u ovoj industriji. Elajn ne dozvoljava da je bilo ko i bilo šta sprečava u postizanju ciljeva. Razvila je i izgradila sve, od luksuznih domova do kazina i bolnica. Ona odlučno ide ka svom cilju, bez vidljivog straha od neuspeha, uz izvanrednu sposobnost da se snađe.

Nakon druge sezone “MILIJARDERA NA TAJNOM ZADATKU” u martu će premijerno biti  prikazana potpuno nova serija “UNDERCOVER BILLIONAIRE: COMEBACK CITY”.