Kakav duo, i to kakvim povodom! Billie Eilish i Rosalía udružile su se na numeri „Lo Vas A Olvidar“ koja je izašla danas za seriju „Euphoria“, a dve zvezde već skoro godinu dana nagoveštavaju zajedničko izdanje.

Uzbuđenje fanova koji su čekali ovu saradnju vremenom nije splasnulo, a muzičarke su pre neki dan i zvanično najavile šta ih očekuje i time uzdrmale javnost. Rezultat je atmosferična numera otpevana većinski na španskom, koja i Billie i Rosalíu predstavlja u novom svetlu. Obe su se pojavile i u pratećem videu iza koga stoji nagrađivani reditelj Nabil.

Povezana vest:  Jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce od 15. januara

GLEDAJ SPOT OVDE

Billie je 2020. završila singlom „Therefore I Am“, a sledećeg meseca stiže i njen dugo očekivani dokumentarni film „Billie Eilish: The World’s A Little Blurry“. Jedinstven projekat najavljen je i za maj kada će biti objavljena knjiga fotografija BILLIE EILISH koje prate njeno odrastanje sve do danas.

Izdanje „Lo Vas A Olvidar“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://smarturl.it/LoVasAOlvidar

Povezana vest:  Tony Cetinski sutra nastupa u “Bašti kod Juge”, koncert u novembru

PHOTO: Universal Music