Druga specijalna epizoda nagrađivane HBO serije „Euforija“ (Euphoria) biće dostupna od 23. januara na HBO GO-u, dok će na HBO kanalu premijerno biti prikazana 25. januara u 19.00h.

U decembru je premijeru imala prva epizoda koja se odvija tokom proslave Božića i prati Ru (Zendaja) koja se još uvek oporavlja nakon što ju je Džuls (Hanter Šejfer) ostavila na stanici. Druga epizoda prati Džuls koja se, tokom božićnih praznika, priseća protekle godine. Hanter Šejfer je među izvršnim producentima ove epizode, koju je napisala sa Semom Levinsonom. Obe specijalne epizode snimljene su prateći COVID-19 propise.

Povezana vest:  Lea Michele moli za privatnost dok tuguje za dečkom Coryjem Monteithijem

„Euforija“ je prošle godine osvojila tri Emi nagrade, uključujući nagradu za Najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji, koju je osvojila Zendaja. Serija prati grupu srednjoškolaca, njihove ljubavi i prijateljstva u svetu droge, seksa, traume i društvenih mreža.

Autor serije i scenarista svih epizoda je Sem Levinson, koji je istovremeno i izvršni producent. Među izvršnim producentima su i Kevin Turen, Ravi Nandan, Zendaja, Drejk, Fjučer da Prins, Hadas Mozes Lihtenštajn, Ron Lešem, Dafna Levin, Tmira Jardeni, Mirit Tuvi, Joram Mokadi i Geri Lenon. Serija je nastala u partnerstvu sa A24, a zasnovana je na istoimenoj izraelskoj seriji, koju su kreirali Ron Lešem i Dafna Levin.

Povezana vest:  Nova animirana humoristička serija Crash Canyon počinje na MTV kanalu 12. marta