HBO Max je danas najavio da će dugometražni Max Original film Warner Bros. Pictures-a i DC-a, „Liga pravde Zeka Snajdera“ (Zack Snyder’s Justice League), imati premijeru u četvrtak, 18. marta, kada će biti dostupan i na HBO GO-u. Ujedno su predstavljena tri nova tizer postera za film.

Premijera filma biće podržana kroz sve WarnerMedia i DC platforme, uključujući objavljivanje muzike iz filma u saradnji sa izdavačkom kućom WaterTower Music.

Istovremeno sa premijerom na HBO Max striming platformi u SAD-u, film će ekskluzivno biti dostupan putem evropskih HBO striming usluga u Nordijskim zemljama, Centralnoj Evropi, uključujući Srbiju,  Španiji i Portugalu, kao i putem HBO GO usluge u Aziji. U Latinskoj Americi će imati ekskluzivnu premijeru na HBO Max-u, nakon što usluga postane dostupna u tom regionu kasnije tokom ove godine.

Povezana vest:  Serija "Branio sam Mladu Bosnu" od 25. januara na RTS-u

U „Ligi pravde Zeka Snajdera“, Brus Vejn (Ben Aflek) se udružuje sa Dajanom Prins (Gal Gadot), rešen da osigura da žrtva koju je Supermen (Henri Kavil) podneo ne bude uzaludna. Njihov plan je da okupe  tim metaljudi kako bi zaštitili planetu od napada katastrofalnih razmera. Ispostavlja se da je to teže nego što je Brus pretpostavljao, jer svaki član tima mora da se suoči sa demonima iz svoje prošlosti kako bi prevazišao ono što ga koči, da bi se najzad svi ujedinili u neprevaziđenu ligu heroja. Nakon što se Betmen (Aflek), Čudesna žena (Gadot), Akvamen (Džejson Momoa), Kiborg (Rej Fišer) i Fleš (Ezra Miler) udruže, možda je već kasno za spasavanje planete od Stepenvulfa, DeSada i Darksajda i njihovih užasnih namera.

Povezana vest:  Premijera nove serije "I tek tako" 9. decembra na HBO GO-u

O LIGI PRAVDE ZEKA SNAJDERA

Scenario za „Ligu pravde Zeka Snajdera“ napisao je Kris Terio, koji sa Zekom Snajderom i Vilom Bilom potpisuje priču zasnovanu na DC likovima i Supermenu, kojeg su kreirali Džeri Sigel i Džo Šuster. Producenti filma su Čarls Roven i Debora Snajder, a izvršni producenti su Kristofer Nolan, Ema Tomas, Vesli Koler, Džim Rou, Kertis Kanemoto, Kris Terio i Ben Aflek.

Povezana vest:  SkyShowtime stigao u Srbiju: pretplata po premijernoj ceni

O DC-u

DC je WarnerMedia kompanija koja stvara legendarne likove, vanvremenske priče i imerzivna iskustva koja inspirišu i zabavljaju publiku svih generacija širom sveta, kao jedan od najvećih svetskih izdavača stripova i grafičkih novela. DC strateški integriše svoje priče i likove u film, televiziju, proizvode, interaktivne igre, DC UNIVERSE INFINITE digitalni pretplatnički servis i portal za interakciju sa zajednicom. Za više informacija posetite dccomics.com i dcuniverseinfinite.com.