vb4Raspored srpskih kastinga za izbor takmičara četvrte sezone „Velikog brata“

 

Tata svih rijaltija – „ Veliki brat“ počeće sa emitovanjem ovog proleća na televiziji „Pink“, a produkcija „Emoušn“ uveliko privodi kraju kastinge za izbor takmičara. U „školi za poznate“ ovog proleća naći će se najzanimljiviji „obični“ likovi iz Srbije, Crne Gore, Makedonije,Bosne, ali i Hrvatske, gde je pomama već toliko velika da je su vesti o „Velikom bratu“ u tamošnjim medijim gotovo svakodnevne, iako je do početka ostalo još dosta vremena.

Povezana vest:  DVOR 2011, Napadi na dvor se nastavljaju

Kastinzi u najvećim gradovima Srbije biće održani od 14. do 23. januara, tako da još uvek nije kasno da se svi zainteresovani prijave i krenu putem Mikija Đuričića, Ivana Ljube, Vladimira Arsića Arse, Ene Popov…

Prvi srpski kasting počinje u Čačku, a nakon Užica, Niša, Novog Sada, Kragujevca, završava se u Beogradu. Raspored je sledeći:

– ČAČAK, 14.01.2011, HOTEL BEOGRAD 4*,GRADSKO ŠETALIŠTE 20, u 11h

Povezana vest:  "Pet prijatelja" uskoro TV serija?

– UŽICE, 14.01.2011, RESTORAN PLAŽA, MEĐAJ BB, u 16h

– NIŠ, 15.01.2011, HOTEL AMBASADOR, TRG KRALJA MILANA, U 12h

– NOVI SAD, 16.01.2011, TC NEW NORK, BULEVAR MIHAJLA PUPINA 2, u 12h

– KRAGUJEVAC, 22.01.2011, HOTEL RADOVIĆ, GORNJOMILANOVAČKA 54, u 12h

– BEOGRAD, 23.01.2011, HOTEL HOLIDAY INN, ŠPANSKIH BORACA 74, u 11h

Na sajtu www.emotion.rs postoji uputstvo za prijavljivanje sms-om, telefonom, putem interneta, ali svi prijavljeni moraju lično doći na kasting. Pravo na izbor polažu svi iznad 18 godina.

Povezana vest:  Ponovo haos na društvenim mrežama zbog matematičkog pitanja! Da li biste vi znali tačan odgovor?

Moguće prijaviti prijatelja, komšinicu, članove svoje porodice

U najuži izbor ućiće najzgodniji i najsmešniji momak, kao i najzgodnija i najsmešnija devojka, koji će biti odabrani glasanjem na istom sajtu. Novina je i to što Veliki Brat ovog puta ljudima daje mogućnost da prijave i svoje prijatelje, kolege i članove porodice koje bi voleli da vide u kući i za koje misle da bi bili zanimljivi i smešni.