najava 5.majSrđan Gojković Gile i grupa Feud gosti emisije Jelen Top 10

U emisiji Jelen Top 10 koja će biti emitovana 5. maja Srđan Gojković Gile će vam predstaviti deo muzičke istorije, dok ćete slušajući bend „Feud“ saznati koliko ima politike i subverzije u rokenrolu.
Frontmen legendarnog beogradskog sastava „Električni orgazam“, otkriće kroz razgovor sa domaćinom Jugoslavom Pentelićem, da je jedini stalni član ove postavke od osnivanja do danas. Gile otkriva da su rad na novom albumu otpočeli pre nekoliko meseci i da ga raduje što ga stvara u timu sa Bananom i Ljubom Đukićem, čijim se povratkom u bend, kako kaže, zakuvala „nova hemija“. Ako je u karijeri bilo ikakve konstante, onda je to stalna promena, rezimira Gile, otkivajući da u planu imaju i lajv album.
Drugi ovonedeljni gosti grupa „Feud“, posle izlaska kontroverznog spota za numeru „Vlast“, govoriće i o prethodnom, ništa manje provokativnom spotu, za pesmu „Milon milja“ u kojem se pojavljuju sa maskama iz jednog poznatog filma. Da li vlast ljude kvari i šta bi oni učinuili da je imaju, objasniće Robert, Vuk i Ramirez, nekadašnji frontmen grupe „Sunshine“, ujedno i osnivač benda „Feud“. Za njihove brojne fanove stiže i najava novog singla, koncertnih aktivnosti, datuma izlaska prvog albuma neobičnog naziva „Svinjotaur“, a sve to nakon što će numeru „Vlast“ izvesti uživo na sceni Jelen Top 10.

Povezana vest:  Ridli Skot snima mini seriju o eboli

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS, Prvi program, nedelja, 05. maj, 00:30
RTV Studio B, sreda, 08. maj, 21h