Serija „Nauči me da volim“ nosi žig čuvene turske TV produkcije Ai Lapim, kao i glume harizmatične glumce Seda Bakan i Kadir Doirulu. Ona pripada novom talasu turske kinematografije, sa sedam snimljenih filmova i preko 10 serija.

Glumac Kadir Dogulu lansiran je u šou-biznis pojavljivanjem u jednom videu, a nakon toga su ponude za uloge počele da teku.  Zanimljivo je da je Dogulu dugo radio kao kuvar, a u seriji „Nauči me da volim“ upravo igra ulogu kuvara koji poseduje restoran! U javnosti poznatiji je kao suprug prelepe i poznate turske glumice Neslihan Atagul, koju takođe može gledati na kanalu Dizi u filmu Beskrajna ljubav.

Povezana vest:  Nastavak serijala “Majstori za kuće na drvetu” na Animal Planet kanalu

Serija „Nauči me da volim“ ima sve sastojke potrebne za uspešnu seriju: ljubav, dramu, opasnost, preokrete sudbine i naravno, puno ljubavi. Glavni lik, Lejla je samohrana majka koja se udaje za bogatog biznismena Hašmeta kako bi svom sinu pružila bolji život. Međutim, stvari se neočekivano okreću na dan njenog venčanja, kada Lejla otkrije da Hašmet ima mračnu stranu. Alper, kog tumači Kadir Dogulu radi kod Hašmeta i pomaže joj da pobegne, a njih dvoje se strasno zaljubljuju jedno u drugo.

Serija istražuje mnoga pitanja koja smo tokom života postavljali  o tome šta bismo radili i dokle bismo išli u ime ljubavi. Krila ljubavi izlaze iz obrazaca turskog maratonskog serijala: ima 22 epizode, vrlo dobro povezane, sa ubedljivom glumačkom igrom. Kritičari su takođe pohvalili način pisanja scenarija, bez filmskih gluposti.

Povezana vest:  NAJNOVIJE EPIZODE SOUTH PARKA STIŽU NA MTV OVE NEDELJE!

Glavna glumica Seda Bakan je rekla: „Ono što ovu seriju razlikuje od ostalih je beskrajna napetost. Sve se može dogoditi u bilo kom trenutku. Priča je toliko napeta da bi nešto moglo eksplodirati u bilo kom trenutku! Što se tiče očekivanja i akcije, mogu reći da je to jedan od najboljih scenarija koje sam ikad pročitala. Izgleda da se hvalimo sobom, ali to je istina! „

Povezana vest:  Serija „Preživljavanje udvoje“ na Discovery kanalu

Kadir Dogulu kaže da je ovo  lepa i vrlo iskrena ljubavna priča, ali naravno da ne započinje kao ljubavna priča.

– Glumim Alpera, koji je takođe kuvar i biznismen. Oženjen je i ima ćerku. Posle nesreće sa suprugom i bratom, Alperov život se dramatično menja, vreme je da shvati da ljudi oko njega, uključujući i njegovu suprugu, nisu imali poverenja. Tada će upoznati Lejlu i njegov život će se ponovo promeniti. To je romantična priča, puna ljubavi i akcije. „

Prva epizoda Krila ljubavi biće emitovana u ponedeljak, 8. marta, u 19:10, na Dizi kanalu!