18.01.25DVOR 2011

Počela prva koškanja i prve ljubavne iskre

 

Dejan M  se probudio i skuvao sebi  i Lani čaj. Dejan je prokomentarisao kako mu nije jasno zašto se budi rano. Njemu je zasmetalo i to što u kući više nije bilo kafe.

Vanesa se požalila Dejanu C. kako je ženski WC prljav, iako ga je ona očistila samo sat vremena pre. Dodala je da ne želi da koristi takav WC.

Dejan C. je zamerio Dejanu M. jer misli da ga je ovaj zamrzeo. On smatra da je razlog za takvo ponašanje nedostatak kafe, koji smeta Dejanu M. Zaključili su i da im nije ostalo nešto mnogo hrane. Dejan je zamerio Tamari jer je stavila tri čajne kobasice u svoj frižider.

Stiglo je pismo od Krunskog saveta. Dejan M. je pozvao dvorane da se okupe kako bi pročitao pismo. U pismu su navedene uloge i zadaci sluškinje, nadzornika i dvorske lude na Dvoru. Komentarisali su kako je dvorska luda najbolja uloga. Lepa je zatražila piće koje joj je neko ukrao i popio.

Danijel, Tamara, Djus i Igor su ležali u svojim krevetima u spavaćoj sobi. Pridružila im se i Urška. Ona je pričala sa Igorom o deci. Rekla je kako ima sina koji je čeka kod kuće. Igor je rekao da ima ćerke koje su kod svojih majki i da trenutno živi sam.

Igor joj je rekao da se plaši da ne postane namćor na Dvoru.Dodao je da nije jedan od onih koji mogu da se smeškaju onima koje ne gotive. Za sada mu svi odgovaraju, ali, on je uveren da će se to promeniti jer su svi 24 časa dnevno zajedno.

Povezana vest:  Filmovi prilagođeni vašim potrebama

Bebi Dol je u svom krevetu. Požalila se Dejanu C. da se oseća loše i da misli da će se prehladiti.

U dnevnoj sobi je Mika rekla Urški da je tako plava sa krupnim očima podseća na Mis Pigi. Ostali su se smejali, dok joj se Urška zahvalila na komplimentu. Dejan joj je objasnio da je to deo srpskog gostoprimstva. Mika joj je rekla da je za nju Mis Pigi uvek bila seksi i u elegantnim haljinicama.

U dnevnoj sobi su gotovo svi dvorani. Dejan je rekao da bi bilo lepo da se otkrije ko je Lepoj sakrio piće. Vanesa se ubacila rekavši da i njoj treba zbog zdravlja. Lepa je rekla da joj je doktor preporučio samo čašicu pića dnevno, zbog cirkulacije. Tamara se nadovezala da bi i njoj trebalo vino, zbog krvne slike.

Dragana, Lana i Bebi su sedele za stolom u kuhinji. Dragana je pitala Lanu gde je Naomi (Manel), a Lana joj je pokazala da Manel nije baš raspoložena. One su zaključile da se Manel ne oseća prihvaćenom na Dvoru. Dragana je rekla kako mrzi diskriminacije. Dodala je i da niko nema prava nikoga da osudjuje po tom osnovu. Bebi se okrenula ka Manel i rekla joj da ne obraća pažnju ako joj iko bude zamerio što ne govori jezik najbolje.

Povezana vest:  Ian Somerhalder se slikao za Glamour magazin!

Danijel i Dragana su se u spavaćoj sobi složili da bi možda prva stvar koju bi kupili u prodavnici za kraljevstvo, koja će im biti dostupna, kupiti veš mašinu.

Dvorani su osmili igru u kojoj je Dejan M. bio plastični hirurg, dok su mu asistenti bili Jovan i Denis. Dragana je bila pacijent kojoj ugradjuju silikonske implante. Stavili su joj dva peškira, kako bi joj povećali grudi, dok su Mki i Manel peškirima „povećale“ zadnjice. Pošto su ih ostali dvorani spazili, nastalo je oduševljenje promenama vidljivim na Dragani, Miki i Manel.

Dragana se hvalila svojim „novim grudima“. Ona kaže da joj se grudi mnogo svidjaju posle „operacije“ doktora Dejana M. i da je znala da će se toliko dobro osećati, uradila bi operaciju ranije. Dragana i Mika su se zafrkavale na svoj račun.

18.01.02Djus je prokomentarisao da Dragana izgleda opuštenije i smirenije sa novim grudima.

Djus i Stojan su pričali o muzici. Djus je objašnjavao Stojanu kako bi trebalo da se odnosi prema muzici i kako bi trebalo da pazi kakvu poruku šalje svojim slušaocima.
Djus je prokomentarisao Stojanovo ponašanje dok je bio pijan. Stojan je rekao da se oseća loše povodm toga jer ga je mama videla. On mu je odgovorio da ga je vidjala i kući pijanog i da se verovatno obradovala što ga je sada ponovo videla.

Povezana vest:  HBO EUROPE DOKUMENTARAC „TOTO I NJEGOVE SESTRE" PROGLAŠEN NAJBOLJIM NA UPRAVO ZAVRŠENOM SARAJEVO FILM FESTIVALU

Dvoranima je stiglo pismo Krunskog saveta. Dejan M. je u pismu pročitao da dvorani moraju da se podele u parove, da obuku najbolju odeću i da se našminkaju kao da će postati  kralj i kraljica.

Svi su kostimirani u kraljeve i kraljice, i pojavljuju se pred ostalim dvoranima u parovima. Govorili su zašto bi upravo oni trebalo da imaju tu titulu.

Aleksandra se pridružila Dvoranima kako bi proglasila dvorana sa najmanje glasova publike. Prva osoba koja je napustila Dvor je Manel Amar Jelić. Ona je teško primila vest da napušta Dvor, kao i pojedini dvorani. Mika ju je zagrlila a Dragana joj je rekla da će se ona sigurno vratiti nazad. Dvorani koji su je nominovali su smatrali sebe odgovornima za njen izlazak, pa su neki zaplakali.

Kao poklon od Krunskog saveta, dvorani su dobili dva ogledala i žurku povodom Urškinog rodjendana.

Na žurci se Urška dodatno zbližila sa Ćemom. Pošto su razmenjivali nežnosti i plesali pred ostalim dvoranima, svi su čestitali „mladencima“. Urška je zatim igrala i sa Stojanom. On je rekao Urški kako bi voleo da ona bude njegova Pamela.