Nova serija For Real: The Story of Reality TV  kanala E! započinje sa emitovanjem u petak, 14. maja u 21.00 i bavi se počecima jednog od najintrigantnijih formata u industriji zabave. Izvršni producent Andy Cohen je ujedno i voditelj mini-serije od sedam epizoda tokom kojih će istraživati različite rijaliti programe sa temama poput života poznatih ličnosti, traženja prave ljubavi, takmičenja i ulepšavanja, a poznati direktori, producenti i novinari podeliće sa njim šokantna otkrića u vezi sa munjevitom slavom rijaliti programa i o tome kako su postali deo pop kulture.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Farmu je napustio Milan Paroški, Novi farmeri su Vendi i Čeda Čvorak

Andy Cohen će zajedno sa velikim zvezdama pregledati do sada neemitovane snimke kako bi sagledali razvoj i višedecenijski uticaj spontane televizije na našu kulturu. Cohenovi gosti će biti i članovi porodice Kardashian/Jenner, koje očekuje poslednja sezona globalnog fenomena pod nazivom Keeping Up with the Kardashians, i sa njima će pretresati intrigantnu prošlost rijalitija. Izuzetno veliki uticaj na ovaj televizijski format su imale i žene afričko-američkog porekla, a o tome će Cohen detaljno razgovarati sa Kandi Burruss, Vivicom A. Fox i producentima Holly Carter i Monom Scott-Young. Pored toga, voditelj će nam otkriti i neke tajne iz serije The Bachelor u razgovoru sa Jasonom i Molly Mesnic, a nakon 20 dugih godina ponovo će okupiti članove ekipe prve sezone čuvenog rijalitija The Real World.

Ostali gosti su: Bret Michaels, Caroline Manzo, Clay Aiken, Danny Cahill, Dr. Drew, Eric Nies, Heather B. Gardner, Janice Dickinson, Jazz Jennings, Julie Chen, Julie Gentry, Kelly Alemi, Kendra Wilkinson, Kyle Richards, Lisa Vanderpump, Luann de Lesseps, Melissa Rivers, Mama June, Mike „The Miz“ Mizanin, Nev Schulman, Norman Korpi, Omarosa Newman, Dr. Paul Nassif, Rachel Zoe, Ramona Singer, Richard Hatch, Ruben Studdard, Russ i Paola Mayfield, Sharon, Jack and Kelly Osbourne, Tami Roman, Teresa Giudice, Dr. Terry Dubrow i Thom Filicia.

Povezana vest:  Sve sezone serije Wynonna Earp na SCI FI kanalu od 4. februara

PHOTO: NBC Universal International / E! Entertainment