Pridružite ce avanturama braće Krisa i Martina Kreta dok se susreću sa neverovatnim divljim životinjama, kombinujući naučno obrazovanje sa zabavom i avanturom, putujući do životinjskih staništa širom sveta. Svaka avantura istražuje život životinja i prikazuje do sada neviđen aspekt života u divljini. To je sve upakovano u zanimljivu priču o avanturi, misteriji, spasavanju i veoma zanimljivu komediju braće Kret od kakve ćete se grohotom smejati.

Likovi

Pozitivci

Martin je Krisov stariji brat i od njega je stariji 4 godine, njegova omiljena boja je plava i voli da daje nadimke životinjama. Sve voli da posmatra iz perspektive životinja, uvek ima neke nove i zanimljive ideje.

Povezana vest:  PREMIJERA 1 sezone serije “Oprema za daleki sever” na Discovery kanalu

Kris je Martinov mlađi brat, njegova omiljena boja je zelena. Zna sve o životinjama i njihovim karakteristikama iz enciklopedije.  Tehnološki je obučen, a omiljena aktivnost mu je da osmisli plan akcije.

Aviva Korkovado je pomoćnica braće Kret i biomedicinski inženjer koja uvek ima neverovatne izume sa životinjskih karakteristikama i na taj način im lakše pomaže u nevolji. Ona pravi specijalne diskove životinja za moćna odela. Nosi žutu trenerku sa dijagonalnim plavim crtama na rukavima i plave trenerke.

Povezana vest:  PRVI GLAS SRBIJE 2012, U super duleu Nevna i Mirna, Sara ispala

Koki je afro-amerikanka, uvek nosi crnu majicu sa crvenim rukavima i belom zvezdom na grudima. Ona je kompijuterski ekspert i mehaničar koji je je zadužen za njihovu letelicu, kojom upravlja Džimi, lik koji upravlja teleportom pomoću kog šalje Diskove Braći Kret i Avivi radi daljih testiranja.

Džimi je veliki sladokusac koji obožava video-igrice. Uvek nosi sivo, kao i njegov omiljeni lik iz video-igrica.

Negativci

Zakari Varmatek – Zak je zli robotski stručnjak. Zajedno sa Avivom je išao na kurs robotike, ali je Aviva završila sa boljim rezultaom.

Povezana vest:  Lista izostavljenih serija i glumaca iz trke za Emija

Donita donata je veliki stručnjak za modu i zla modna kreatorka. Pravi narukvice, broševe i modne detalje od životinja.

Dabio je Donitin asistent. Ima plavu kosu.

Pezli Kaldrma je zla inženjerka koja mrzi prirodu i životinje pa zato želi da asfaltira sva divlja mesta na Zemlji. Član je pokreta „Asfaltirajmo prirodu“.

 Zajedno u pustolovinama braće Kret na Minimax-u, uz čak tri epizode od 26. juna u 16:00.

Više informacija potražite na MINIMAX website-u ili Facebook profilu.