FikoDVOR 2011

Dragana Tripić i Fiko kralj i kraljica, Ceca i drugi zabavljali dvorane

 

Došao je i taj dan! Građanstvo je posle sedam dana iz izolacije ušli na Dvor, u raskoš. Ukućani su izabrali Nebojšu Čolića, poznatijeg kao Fiku iz Kursadžija, dok je točak sreće izabrao, za kraljicu Draganu Tripić.

Dvorane i seljane su, posle izbora zabavljali Svetlana Ceca Ražnjatović, Ana Bekuta, Slavica Ćukteraš, Saša Kovačević i Bane Mojićević.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Šok za vođe i takmičare – Marko i Bojana prešli u suparnički tabor, spa raj za pobednike

U Dvoru je ukućane dočekala bogata trpeza dok je u kući za građanstvo Ognjen Amidžić „opustošio“ kuću sa hranom i to je bilo malo iritantno kako je to učinio jer je sve ubacivao u džak negledajući da li se hrana lomi.

Što se glasova tiče, odnosno izbor za kralja, Peca je dobio tri glasa, Dejan Milićević pet, Nemanja Nikolić jedan a Fiko 12.

Povezana vest:  Premijera serije “Upoznajte pingvine” na Animal Planet kanalu

Fiko je izborom za kralja rekao:

-Hteo sam da konkurišem za dvorsku ludu ali sam došao do kralja. Kraljica i ja ćemo mudro vladati.

Krunisanjem seljani i dvorani su izašli ispred dvora gde ih je čekalo novo iznenađenje. U imresivnom zdanju u Šimanovcima sve prisutne je „pozdravio“ i vatromet.

Povratkom na Dvor seljani su imali prilike da bogato obeduju, da se greju i slave a Amidžić je svima podelio po 20 zlatnika koje imaju do ponedeljka uveče.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: NAJLOŠIJE URAĐENE TETOVAŽE: AMERIKA