neprilagodjena-2SURVIVOR VIP

 

 

Nikoliju posetio psihijatar zbog depresije, Knez sve nervira u Bahandiju, najviše Gocu Tržan, Biljana Cincarević izbačena!

 

Prvoizbačene iz Survivora, Vesna i Nikolija, vreme na ostrvu provode svaka na svoj način. Mama se brčka u moru i pevuši, a Nikolija je uspavana lepotica koja izgleda nema nameru da se probudi. Vesni ne preostaje ništa drugo osim da zabavi samu sebe, što i radi. U zanimljivoj odevnoj kombinaciji, sa mačetom u rukama, Vesna krči filipinsku prašumu u potrazi za hranom. Obuzima je neopisiva sreća kada ispred sebe ugleda ananas, a onda i kokos. A Niki spava li spava…

Nikolijino spavanje je izgleda posledica depresije, zbog čega na tajno ostrvo stiže i psihijatar Časlav Hadži Nikolić. On kaže da ne reaguju svi isto na stres koji se javlja u uslovima van civilizacije. Opsežno ispituje mladu Niki koja dva dana samo spava, ne jede i nema volju ni za čim. Doktor može da pretpostavi u kom pravcu će se ovo stanje dalje razvijati, a Nikolija priznaje da njeno raspoloženje trenutno mogu da poprave samo čist krevet i kuća.

Za to vreme, u Bahandiju – muke po Knezu. Ovaj degradirani kuvar je možda prestao da meša jela, ali definitivno nastavlja da se meša u sve ostalo. To posebno smeta poglavici Marku, koji je nervozan što Knezu po 100 puta mora da objašnjava „kako vatra treba da diše“. Goca je jedina koju ne muči glad, bar tako kaže: „Ja najmanje jedem od svih, a najmanje osećam glad. Možda zato što imam najviše te potkožne zalihe“. Drama oko hrane ne prestaje. Miloš je, kako kaže Marko „na svoju inicijativu“ sipao repete, pola kašike pirinča, što je učinio i Knez, a veliki vođa im je naredio da jelo vrate. „Nisam im dozvolio da jedu da bi imali za večeras. Mislim da mi nisu zamerili jer sam im objasnio da želucu treba 15 minuta da vrati informaciju mozgu da više nisi gladan. U tih 15 minuta dolazi do prejedanja, tako da mi ustvari varamo glad“ , objasnio je svojim saplemenicima nutricionista Marko.

Povezana vest:  DISCOVERY POKREĆE NOVI KANAL ID Xtra (IDx)

Kad nema hrane onda se puno gunđa. Kao i uvek, najglasnija je Goca, a tema je univerzalna – Knez! Katarina se slaže u oceni da se njihov kolega ponaša „kao da je došao na piknik“. Oponašajući Knezov govor, Goca nastavlja: „Kad bi nam dali ovo, pa kad bi nam dali ono… Šta da ti daju? Došao si u Survivor!“ .  Na to se nadovezuje i Jelena koja misli da Knez najviše kuka. Naravno, ni Marko nije ostao bez komentara na temu: „Knez kao da ne želi da prihvati okolnosti u kojima se mi nalazimo. Mi nismo na crnogorskom primorju ili kod nekoga kod kuće pa da sve to bude natanane, polako i jednostavno. Ako posle nedelju dana jedna formirana ličnost to ne može da ukači, ja mu neću ništa reći“.

Povezana vest:  Premijere na kanalu TLC: U potrazi za ljubavlju i Nova nada poslastičara

U Kasuku se održava spontani sastanak na kojem Bojanina otkriva da je pronašla tajni imunitet. Ona se, kako kaže, na taj korak odlučila zbog toga što su u plemenu svi tako „bliski“. Nikola je od svoje simpatije upravo to i očekivao: „Mislim da ona ne bi lagala i da je pravi drug“. I ostali članovi plemena su se složili sa njegovom konstatacijom, pa je Bojana dobila zasluženi aplauz.

Došao je dan Plemenskog saveta. Jedan pripadnik Kasuka će napustiti ostrvo, ali pre toga očekuje ih interesantna borba. Survivor se i ovoga puta pobrinuo za iznenađenja, pa će pobednik umesto ličnog imuniteta, imati mogućnost da izabere jednu od dve nagrade. U ponudi su crni i dupli glas. Crni daje mogućnost da se nekome oduzme pravo glasa, a dupli, logično – da se glasa dva puta. Onaj ko najduže uspe da održi ravnotežu i ostane na postolju kome se postepeno  povećava nagib, steći će jednu od navedenih pogodnosti. Takmičari dugo izdržavaju muke. Ipak, prva jabuka mora pasti. Malo ko bi se nadao da će to biti baš profesionalni baletan kome ravnoteža treba da bude jača strana. Za njim, u vodu padaju Andrej, Edin i Bojana. Nesmotren klizeći start Rokvića mlađeg okončao je takmičenje, jer su za njim skokove u vodu izvele i preostale takmičarke – Biljana, i pobednica igre Aleksandra.Ona je odlučila da od ponuđenih nagrada izabere dupli glas.

Povezana vest:  Na Prvoj TV počeo šou Srpski top model by Ivana Stanković, iz šoua prva ispala Jelena Jokić

 

Na red stiže i Plemenski savet. Kasuko je celog dana vidno uznemiren. Pre glasanja pojedini članovi plemena na Andrijino pitanje, koga smatraju najslabijim članom, odgovaraju da je to Biljana Cincarević. Gotovo jednoglasno, Kasuko odlučuje da je upravo slikarka suvišna u njihovom taboru. Zbog toga će se ona uskoro pridružiti Vesni i Nikoliji na tajnom ostrvu.