soraja_68_dan

VELIKI BRAT 2011

Soraja: Neću da nastupam u nedelju!

Juče su se svi ukućani okupili u dnevnoj sobi, spremni da daju intervju. Antonija dolazi prvo po Duška i Horvata i odvodi ih u studio.

Nemeš u dnevnoj sobi komentariše kako je to dobra priprema za prave intervjue dok Marijana kaže kako će umreti. Novinari ih pitaju ko im je favorit, a oni unakrsno govore da su jedan drugom favoriti, posle čega izvode svoju pesmu i vraćaju se u dnevnu sobu kuće. Sledeći na redu su Bojana i Nemeš. Novinari pitaju Bojanu da li joj je teško da radi koreografiju sa Nemešom zbog situacije između nje i Marijane. Bojana kaže da joj je u početku bilo neprijatno i da bi, da razgovara sa Marijanom, pokušala na neki način Marijani da objasni da je to samo koreografija i zadatak, a Marijana na to u dnevnoj sobi komentariše da iskulira. Sledeći na redu su Brendon i Soraja. Ukućani im se smeju a njih dvoje ne mogu da se dogovore ko će početi pesmu i na kraju pevaju zajedno. Sledeći su Lester, Nirmal i Nikola koji pokušavaju da nagovore novinarke da im pomognu oko koreografije, a Brendon u dnevnoj sobi viče govoreći kako je Lester šmeker, genije i vrišti. Zatim ukućani komentarišu kako zvuče očajno. Poslednji intervju daju Marijana i Antonija. Marijanu pitaju novinari da li je ljubomorna na neku ukućanku, a Marijana govori da nije. Ukućani ne komentarišu ništa. Njih dve se vraćaju u kuću i gledaju na plazmi Antoniju koja određuje redosled takmičara.

Marijana i Nemeš mi se gade, Bojana i Nirmal ljigavci

Brendon i Lester se nalaze u dnevnoj sobi i igraju uz pesmu Lady Gage „Born This Way“. U jednom trenutku Brendon grli Lestera.

Soraja i Horvat izazvani time počnu da komentarišu i pričaju o odnosu Lestera i Brendona, aludirajući na njihov romansiran odnos. Brendon mazi Lestera koji se nalazi na sofi kraj bazena. Zbog prisustva drugih ukućana, a i verovatno je i njemu samom neprijatno, Lester je posramljen i grub prema Brendonu, a Marijana i Nemeš na to podrugljivo gledaju. Soraja priča o igri zavođenja, ali Horvat i ona zaključuju da tu više i nije jasno ko koga zavodi. Nakon izvesnog vremena Soraja odlazi u spavaću sobu gde priča da niko ne spava u toj sobi a, potom kreće da imitira seks Marijane i Nemeša. Antonija i Soraja isprva pričaju o Nemešu i Marijani i konstatuju kako im se gade zapravo, potom o tome kako su Nirmal i Bojana slični i ljigavi, i o tome da sažaljevaju Brendona.

Palačinke za Brendona

Pošto Brendon ume nekada da bude nedokazan i pomalo bezobrazan Nikola i Lester uz pomoć Horvata prave šalu na Brendonov račun.

Oni su rešili da naprave palačinke. A onda su svi zajedno došli na ideju da se našale sa Brendonom na sledeći način. Nakon što su se oni najeli i ostavili još svega par palačinki, rešili su da uzmu penu za brijanje i napune palačinke. Brendon ništa ne naslućuje i dolazi da jede ono što mu je Lester spremio. Nakon što je zagrizao pa i progutao prvi zalogaj otrčeo je u kupatilo gde je i povratio. Kada je izašao svi su očekivali burnu reakciju ali nije se čak ni ljutio već je Lestera zamolio da mu ovog puta napravi normalnu palačinku. Svi su se dobro zabavili i nasmejali. Za to vreme, Marijana i Antonija uz muziku probaju koreografiju za svoju numeru u dnevnoj sobi.

Povezana vest:  „Fear The Walking Dead" spin of popularne serije The Walking Dead na AMC kanalu u drugoj polovini godine

Nagrada mi je daleko zbog Brendona

U dnevnoj sobi su Bojana, Soraja, Horvat, Nirmal i Lester. Bojana im prepričava kako se posvađala sa profesorom ali da nije mislila ništa zlonamerno.

Soraja se nadovezuje na to i priča kako Brendon namerno ne želi da vežba i da se sa svima svađa jer u stvari on ne zna da igra kako je svima rekao. Lester kaže da su svi u finalu ali da može samo jedan da ispadne. Soraja se smrkne i kaže da će to biti ona i Brendon. U dvorištu su za to vreme Antonija, Marijana i Nemeš. Antonija prepričava Nemešu kako je izgledalo kada je on Marijani preneo da će igrati sa Bojanom. Nikola se pridružuje i kaže da bi opet na konferenciju, a Marijana im priznaje da se jako uplašila kao i da su joj se noge tresle.

Brendon u dnevnoj sobi ostalima kaže da treba da uživaju još ovaj kratak period koji je ostao i da je shvatio posle ponovnog ulaska da su ljudi koji su mu bili ne bitni, stvari bitni i dragi. Nije mnogo potrebno da se to shvati, njemu je bilo dovoljno petnaest minuta van kuće. Soraja komentariše press konferenciju i priznaje da joj je bilo super, prijalo joj je, i bila je pozitivna atmosfera uostalom. O Brendonu ne menja mišljenje. Smatra da on ne ozbiljno shvata ovaj zadatak, što nije dobro ni za nju ni za njega. Od njega očekuje ne prijatno iznenađenje ali se već saživela sa tom mišlju pa će pokušati da na najbolji mogući način zabave publiku, ako ništa drugo. Priznaje i da su im svi konkurencija. Nagrada je jako dobra i treba se boriti za nju ali nije poneta time jer joj je nagrada daleko. Plaši se da zbog Brendona neće moći da se izbori za nju. U dnevnoj sobi Nirmal i Bojana pričaju o Marijani jer je Bojanu interesovalo kako je Marijana reagovala na press konferenciju. Nirmal joj prepričava da nije ništa strašno bilo i da je samo Soraja gledala u Marijanu i da se mrštila.

Povezana vest:  Sledeća epizoda Igre prestola emitovana ranije u Španiji i nordijskim zemljama

Soraja – “ Neću ni da nastupam u nedelju“

I kako se bliži nedelja ukućani su sve više uzbuđeni. Vežbaju po ceo dan, trude se da budu što bolji. Bojana i Nemeš su otišli u prostoriju za vežbanje.

Probaju prvo Nemeševu pesmu, pa “ Hipnotiziran” .Moglo se primetiti da su oboje prilično rezervisani, vežbaju službeno, bez previše davanja sebe u to što rade. Kao da ne uživaju ni ona ni on. Posle prvog kruga, Sandra kaže Bojani da sad zna koreografiju i da samo treba da se opusti i da se zeza i biće super.  Posle toga Nemeš i Bojana probaju sa mnogo više entuzijazma. Možda im je samo trebala podrška, ili reči hvala. Nakon završetka časa Bojana i Nemeš ulaze u dvorište. Bojana staje kod pušionice. Međutim Nemeš čak da je hteo i da sačeka da i on popuši cigaretu nije stigao jer ga je Marijana odmah nakon što ga je ugledala uhvatila za ruku i zajedno su se uputili u spavaću sobu.

Posle toga Marijanu je zanimalo kako je proteklo vežbanje, a Nemeš joj je u kratkim crtama prepričao. Nakon toga su Marijana i Nemeš izašli  u dvorište. Ona je počela da recituje pesmu “ Bomba „a , Nikola koji je u pušaonici je pratio u tome.  Marijana se nadovezuje na pesmu i kaže da se udaje svakih pet godina. Nemeš je samo prećutao i napravio se da ništa nije čuo. Soraja i Brendon su se opet posvađali oko vežbanja, što više i nije tako čudno. Ona je htela da probaju, on joj je rekao da ga bole mišići i da ne može. Sara se naljutila i rekla da je jako neozbiljan i da ona neće ni da učestvuje u nedelju. Navela mu je za primer da kada treba da skače i igra sa Lesterom njega ništa ne boli i tada sve može. On joj je na to odgovorio da je to privatno, a pošto je on plesač i umetnik on razlikuje scensko igranje od privatnog. Soraja mu je pomalo drsko odgovorila da on nije nikakav plesač i da se ne folira.

Sara se inati

Odnos između Soraje i Brendona nije sjajan, nerazumevanje u timu poprilično vlada.

Reklo bi se i da je inat proradio, što ne ide u korist ni jednom, ni drugom. Soraja više nema strpljena za Brendonovo ponašanje. Smatra da se cele nedelje nije trudio da poprave svoju koreografiju, i da se kasno setio da stvari dovede na svoje mesto. Dok Soraji smeta njegova neozbiljnost, Brendon sa druge strane komentariše kako Soraji neodgovaraju matrice, i da tome nije on kriv.

Povezana vest:  Prognoza kaže loše vreme, a mi kažemo imamo ideju

Brendon je pokušao da nagovori Soraju da još jednom provežbaju koreografiju, koju po Sorajinim rečima on zna, a ona ne, međutim Sarin inat je opet bio dominantniji, pa od vežbanja nije bilo ništa.

Brendonu je Nirmal nebitan

U toku današnjeg jutra, većina muških ukućana je odradila deo vežbanja. Za neke su te vežbe kratko trajale, a neki su ostali istrajni do kraja. Brendon i Lester su poslednji završili svoje vežbanje.

U toku odrađivanja poslednjih vežbi, Brendon je opet dobio napad ludila, pa je vrištao po dvorištu. Ukućani i dalje nisu ravnodušni na njegove ispade, pa svesno ili ne, komentarišu njegove postupke.

Horvat je izneo činjenicu da se Brendon verovatno zadržava po 5 sati u teretani, s obzirom koliko se dugo ogleda, na šta je Brendon prokomentarisao da ostaje oko sat-dva, pošto nema previše obaveza, samo teretanu i studio. Na ovaj razgovor se nadovezao i Nirmal, i dalji tok razgovora nije prošao baš slavno.

Naime, Nirmal je prokomentarisao da se manekeni ne zadržavaju non stop u studiju, na šta je Brendon burno odreagovao, rekavši mu da on nije maneken i da on ne može da ulazi u debate sa njim, zbog toga sto vežba. Kaže mu da on dosta vremena provodi u studiju, da se slika, druži i priča sa gostima koji dolaze na slikanje, da je on tamo domaći, i da je to najveći razlog što provodi toliko vremena tamo.

Nakon sukoba koji je imao sa Nirmalom, Brendon prepričava Soraji veći deo razgovora koji se zbio par minuta pre toga. Komentariše kako Nirmal pokušava da bude pametan, a nije, i da on ne može da se nosi sa njim, koji ima i telo i um. Priča kako Nirmal nema nikakvu vrednost u njegovim očima, i da on ne može da ulazi u sukob sa njim, jer bi ga “raskomadao” psihički, i da bi ga vrlo lako spustio na zemlju i na engleskom i srpskom jeziku.

Kostimi

U toku su pripreme za generalnu probu koja će se uskoro odviti. Ukućani su dobili svoje kostime i polako se oblače za nastup.

Muški deo stanara se nalazi u spavaćoj sobi, Duško oblači svoje odelo, a ostali ukućani komentarišu kako mu stoji. On kaže da mu se njegov kostim mnogo dopada , iako je malo širi.

Nemeš i Soraja komentarišu kako su malo drugačije zamišljali Antonijin i Marijanin kostim. Očekivali su da će im biti malo više izazovan, ali u svakom slučaju im se sviđa. Nemeš se šali na račun njihovih kostima, i kaže da će sada publika definitivno morati da ih sluša, pošto nisu upečatljive za gledanje.