ekrem_jevricFARMA 3. SEZONA

Novi problem ukućana

 

Baki se probudio i primetio da mu je posteljina vlažna. Požalio se Marjanu da mu se neka mačka tokom noći popela na krevet. Aca i Ekrem su pričali o Ekremovom tajnom zadatku. Aca je smislio da mu pomogne, tako što će da navede potragu na drugu stranu. Baki i Bane su se dogovorili da prestanu da posvećuju toliko pažnje Katarini. Cobe se našao uvređenim time što je Marjan doveo u pitanje da li je on bolestan ili ne i rekao je to Marjanu. Donet je kazan za rakiju. Proka je proverio kako je postavljen kazan, i pripremali su se da peku rakiju. Oko kazana, pevajući su čekali da poteku prve žestoke kapi. Baki je komentarisao ko će se najviše obradovati rakiji.

Farmeri su se okupili oko kazana. Pevajući su čekali da poteku prve žestoke kapi. Baki je komentarisao ko će se najviše obradovati rakiji. Na večernjem sastanku, Marijan je tražio da se napravi spisak za pijacu. Tada je došlo do prepirke oko spiska namirnica koje je potrebno nabaviti, a najviše oko brašna. U štali, Baki se probudio i primetio da mu je posteljina vlažna. Nakon što je ustanovio da krov ne prokišnjava, požalio se Marjanu da mu se neka mačka tokom noći popela na krevet.

Povezana vest:  Šta gledate ove nedelje: Od romantike i smeha do akcije i drame

U kuhinji, Aca i Ekrem su pričali o Ekremovom tajnom zadatku. Aca je smislio da mu pomogne, tako što će da navede potragu na drugu stranu. Aca je odlučio da kaže farmerima da on smatra da ovog puta neka od žena ima zadatak da ga zavede. Rekao im je da je pronašao ženski veš među svojim stvarima.

Baki i Bane su se dogovorili da prestanu da posvećuju toliko pažnje Katarini, a zatim su pokušali da nagovore Peju da on sada krene u akciju i počne da joj se nabacuje. U prvom trenutku, Peja se ustezao, da bi naposletku pristao.

Povezana vest:  Kako teku pripreme za 2. epizodu šuo programa „Tvoje lice zvuči poznato"

Cobe se našao uvređenim time što je Marjan doveo u pitanje da li je on bolestan ili ne, i rekao je to Marjanu. Smatra da nije u redu da Marjan šalje ljude da ga proveravaju. Marjan smatra da ako je bolestan i ne može zbog toga da kopa, ne može ni da peva. Aca se našao uvređen optužbom da je špijun. Nakon završenog razgovora, Cobe je otišao razočaran, i redom pričao farmerima šta se desilo, pogođen celim događajem i Marjanovim stavom prema njemu.

Doneli su kazan, i sklopili ga. Proka je proverio kako je postavljen kazan, i pripremali su se da peku rakiju.

Farmeri su se okupili oko kazana. Pevajući su čekali da poteku prve žestoke kapi. Baki je komentarisao ko će se najviše obradovati rakiji. Aca, Bane, Bata, Marijan smatraju da će u tome prednjačiti žene, ponajviše Jelena i Katarina. Renato i LiMen su popravljajući kokošinjac pričali o istoj temi, i smatraju da su Jasmina i Katarina te koje će se najviše obradovati rakiji.

Povezana vest:  FARMA 3.SEZONA, Detektivske igrice na imanju u Lisovićima

Potekla je prva rakija. Marijan je pozvao da se proba rakija. Zlata i Jelena su nazdravile, a Zlata je čestitala Marjanu na vrhunskoj rakiji. Renato i LiMen su komentarisali da će večeras biti veselo.

Na večernjem sastanku, Marijan je tražio da se napravi spisak za pijacu. Tada je došlo do prepirke između Zlate i Jasmine Ane. Nisu uspele da da se sporazumeju oko spiska namirnica koje je potrebno nabaviti. Farmeri su nastavili raspravu oko spiska i potrebnih namirnica, a najviše oko brašna.

Marjan je pročitao pismo sa novim zadatkom za dobrovoljce spremne za izazove –  dobrovoljci će morati da pričaju po 10min bez prestanka, dok će ih ih ostali slušati i neće smeti ništa da progovore. Nakon uspešno izvršenog zadatka, dobili su 10kg brašna.