Nakon nuklearne eksplozije u prošloj sezoni, naći ćemo se u novom svetu. Izbija građanski rat kojem se Morgan I Strand sukobljavaju, a ovaj svet nije dovoljno veliki za obojicu

AMC je nedavno predstavio jednočasovni online panel za TV seriju “Fear the Walking Dead” na Comic-Con@Home koji je dosad pogledan preko 30.000 puta, a možete ga videti OVDE, i eksluzivno prikazao informacije o premijeri 7. sezone!

Šta nas očekuje u 7. sezoni?

U apokaliptičnom svetu šetača javio se preporod i posle nuklearne eksplozije u prošloj sezoni, našli smo se u novom svetu. To je svet novih opasnosti, novih pretnji i novouvedenog radioaktivnog otpada koji dotiče svaki aspekt postojanja. Naši likovi moraju da se obnove i redefinišu u ovom novom svetu i prilagode novim pravilima koja sa njim dolaze. Međutim, novi svet takođe donosi i nove prilike, a naši likovi prihvataju slobodu i mogućnosti koje im se nude. Oni sada mogu postati šta god požele. Odnose koje odaberu i kako se povezuju sa ljudima, menjaju se kao što se svet menja. Za naše likove savezi menjaju oblik kako se razvija građanski rat, a svaku stranu vode likovi koje poznajemo i volimo. Morgan i Strand se sukobljavaju, svako prateći svoj lični kodeks časti. Ovaj svet nije dovoljno veliki za obojicu.

Povezana vest:  Filmske večeri petkom i subotom uz komedije i filmove u kojima glavnu ulogu igra Matt Damon

Kada je premijera, ima li novih likova?

Tako smo saznali da će serija koju obožavaju ljubitelji horora širom sveta premijerno biti predstavljena 18. oktobra u 22.00 po našem vremenu, da će Glumica Alycia Debnam-Carey premijerno će debitovati u 7. Sezoni, kao I da će se Sydney Lemmon vratiti kao Isabelle, te da se Gus Halper glumačkoj ekipi pridružio kao “Will” u 7. sezoni.

Povezana vest:  Ženi se "Šerlok Holms" - Benedikt Kamberbač

Šta kaže ekipa o novoj sezoni?

Moderator Fear The Walking Dead virtuelnog panela bio je Chris Hardwick, a učestvovali glavni direktor za sadržaj The Walking Dead Universe Scott M. Gimple, Showrunners Andrew Chambliss i Ian Goldberg i članovi glumačke ekipe Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Christine Evangelista, Mo Collins i Karen David.

Povezana vest:  Premijera 6 sezone serije “Zlato Beringovog mora” na Discovery kanalu