Dani pred nama su kao stvoreni za izležavenje u toploj kući uz sjajan filmska ostvarenja koja vam preporučujemo da pogledate, ili ako želite malo adrenalina možete pogledati i borbu najačih boraca iz celog sveta.

U subotu 16. oktobra od 23.15 na kanalu Film Box Extra možete pogledati film Operacija Ovrelord sa Vajatom Raselom i Matildom Olivier u glavnim ulogama. U filmu radnja se vrti oko male grupe američkih vojnika doživljavaju pravi horor iza neprijateljskih redova na Dan D.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Bojani izmaklo finale

Ukoliko ipak želite da se malo razmrdate i napunite adrenalina, u subotu od 19 časova na kanali Fight Box možete pogledati borbu KING OF KINGS HEROES uživo iz Estonije, tačnije iz Talina gde će jedan od
najpoznatijih brendova u svetu kik-boksa King of Kings dovesti najbolje borce iz celog sveta i najvatrenije navijače u najveće arene i prirediti neverovatne spektakle. Čudesne borbe, snažne emocije i puno adrenalina su ono što svi borci i navijači dobijaju od serije turnira KOK Grand Prix.

Povezana vest:  Kifer Saterlend: Nikad više "24"

U petak na kanalu Film Box Arthouse od 21 čas, od možete pogledati priču United children of the street 3, sa snažnom porukom o devet devojčica iz Indije koje je Društvo socijalne službe Karunalaje izabralo da predstavljaju svoju zemlju na Svetskom prvenstvu dece sa ulice 2018. u Moskvi. Devojke koje su imale težak život na ulici, gde su svakodnevno bile izložene maltretiranju i nasilju, predstavljaju inspiraciju svakome ko ih sretne zbog svog pozitivnog i optimističnog duha. One ovo takmičenje vide kao mogućnost da svoje nevolje podele sa svetom. Nadaju se da će postati uzor drugoj deci koja žive na ulici i pokazati da su i deca sa ulice neko i nešto.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Kako je prošao prvi dan: Duško završio na otpadu, u kući vlada idila