Dolazi nam period godine kada, nakon svih dnevnih obaveza, sve što želimo jeste da se opustimo, skuvamo omiljeni topli napitak i na kvalitetan način provedemo vreme sa dragim ljudima. Kako bi ugođaj bio potpun, mi vam, kao i svake nedelje, predlažemo odličan televizijski sadržaj koji nude FilmBox kanali, a neke od fenomenalnih naslova filmskih ostvarenja pronaći ćete u nastavku…

Za sve ljubitelje romatike odlična ideja je da se u četvrtak sa voljenom osobom udobno smeste u omiljeni kutak i pogledaju film „Do ludila“, koji će se od 19:30h emitovati na kanalu FilmBox Premium. U ovom filmu britanska studentkinja se zaljubljuje u američkog studenta, ali ih razdvajaju njenim proterivanjem iz SAD, zbog prekoračenja dozvoljenog boravka. Glavne uloge igraju Felicity Jones, Anton Yelchin i Jennifer Lawrence.

Povezana vest:  Openhajmer Kristofera Nolana – koji će premijerno biti prikazan na SkyShowtime platformi od 21. marta – osvojio je sedam Oskara na 96. ceremoniji dodele Oskara

Petak rezervišite za odličnu akciju „Danas umireš“ u kojoj će vam se predstaviti Steven Segal, Anthony Treach Criss, Brett Rice, Kevin Tighe, Nick Mancuso, Robert Miano i Sarah Buxton. Pažnja vam neće popustiti ni u jednom trenutku jer ćete pratiti priču u kojoj bivši lopov, koji pokušava da vodi pošten život, daje sve od sebe da se osveti ljudima koji su mu smestili prljavu igru. Film će se emitovati od 23h, takođe na kanalu FilmBox Premium.

Povezana vest:  Hitlerov štab od nedelje 6. septembra DISCOVERY kanalu

Kraj nedelje „začinite“ uzbudljivim događajima, a naš predlog je da pogledate film „Dobročinitelj“ u kojoj se filantrop upliće u brak upravo venčanog mladog para, kako bi ponovo proživeo sopstvenu prošlost. Uživajte u odličnoj glumi koju donose Richard Gere, Dakota Fanning i Theo James, a sve to na kanalu FilmBox Extra, sa početkom u 21h.

Foto: Paramount Vantage and Indian Paintbrush

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Vanredno Ekrem novi gazda