Zahvaljujući jedinstvenom spoju dermatologije i tehnologije, CeraVe proizvodi bazirani na ceramidima kao ključnom sastojku, sa efektom dugotrajne hidratacije, predstavljaju spas za suvu i izrazito suvu kožu. Efikasna formulacija zastupljena je i u kremi i losionu za negu tela, koji će ove zime sigurno postati vaši favoriti

Dolaze sve hladniji dani, a sa njima i signali kojima nam koža poručuje da joj treba pojačana nega. Skrivena ispod slojeva odeće, ona često zna da bude suva, iritirana ili se pojačano peruta. Ovaj period u godini predstavlja poseban izazov za osobe sa suvom i osetljivom kožom – one najčešće dugo lutaju u potrazi za idealnim proizvodom koji će im efikasno ublažiti osećaj zatezanja i peckanja, a potraga se obično završava kada se otkriju ceramidi. Zato što su ceramidi su više od sastojka, čine i do 50 odsto lipidne membrane naše kože, a odgovorni su za njenu vlažnost i otpornost na spoljne uticaje. Ujedno, ključni su sastojak svih CeraVe proizvoda, uključujući i liniju za negu tela koja će čak i vrlo suvoj koži obezbediti preko potrebnu hidataciju. O važnosti ceramida u nezi, podseća nas i aktuelna CeraVe kampanja.

Povezana vest:  LEGO vikend u Delta Cityju

Ceramidi su za kožu ono što je vitamin C za naš imunitet ili kalcijum za kosti. Oni jačaju i štite kožu, pomažući joj da se odbrani od spoljnih agresora kao što su UV zračenje i zagađenje. Zato ćete ih naći u svakom našem proizvodu. Ako zamislite  kožu kao zid u kome cigle predstavljaju ćelije, ceramidi su malter koji ih povezuje i ako je on oštećen, čitava struktura je ugrožena“, ističe Penelope Giraud, globalni generalni direktor brenda CeraVe u L’Oreal grupi.

To je razlog više da se CeraVe Hidratantna krema i Hidratantni losion za telo obavezno nađu ove zime u vašem neseseru, a kada se jednom uverite u moć ceramida, sasvim je izvesno da će vam postati favoriti za sva godišnja doba.

CERAVE: NEGA PO MERI DERMATOLOGA

CeraVe je razvijen u saradnji sa dermatolozima, koji su stvorili najbolje – mešavinu tri esencijalna ceramida 1, 3 i 6-II, koji se i prirodno nalaze u našoj koži.  Dodatno, zahvaljujući jedinstvenoj patentiranoj  MVE® tehnologiji faznog delovanja, proizvodi pružaju 24-satnu hidrataciju, bez osećaja masnoće. To ih razlikuje od velikog broja proizvoda koji ili daju kratkotrajan efekat ili ostavljaju neprijatan film koji se preslikava na odeću.

Povezana vest:  Karla Bruni traži odštetu od tabloida "Gala"

Lagani Hidratantni losion za telo takođe je namenjen za suvu, ali i vrlo suvu kožu, a pogodan je i za  onu sklonu ekcemima. Bez mirisa je, nekomedogen i ne iritira. Osim ceramida i u sastavu ovog proizvoda je hijaluronska kiselina, te tako udruženo potpomažu barijernu funkciju kože i održavaju vlažnost.

 

KAKO CERAMIDI ZADRŽAVAJU VLAGU UNUTRA, A NEČISTOĆE NAPOLJU?

Održavanje nežne, baršunaste i dobro hidrirane kože tokom cele godine, bez neprijatnog zatezanja i svraba, nikada nije bilo lakše. Proizvodi sa ceramidima su najbolji način da sačuvate barijernu funkciju kože i predupredite niz kožnih problema koji se mogu javiti kada je ona narušena, kao to su psorijaza, akne, ekcem i atopijski dermatitis.

 

CeraVe kreme i losioni za lice i telo obogaćeni su i drugim prirodnim sastojcima poput niacinamida (vitamin B3), hijaluronske kiseline koji dodatno doprinose hidrataciji kože. Kada smo zahvaljujući ceramidima potpomogli obnovu zaštitne barijere, onda hidratantna svojstva hijaluronske kiseline i drugih korisnih sastojaka možemo duže da zadržimo unutar kože. Zdrava zaštitna barijera pomaže da vlaga ostane u koži, dok nečistoće ostaju izvan nje.

Povezana vest:  Baby Food Factory dobitnik nagrade za investiciju godine u Srbiji, eKapija dodelila priznanja Aurea 2019

Ako do sada niste isprobali kozmetiku baziranu na ceramidima, koja je pogodna za sve tipove kože, kako za lice tako i za telo, uverite se zašto su baš CeraVe proizvodi preporuka broj jedan uticajnih beauty magazina i influensera širom sveta. Dermatolozi su pronašli rešenje za problem suve, nadražene kože, a na vama je da joj priuštite pravu negu uvek, a posebno u zimskim mesecima.

Više informacija o CeraVe proizvodima za lice i telo potražite na CeraVe zvaničnom sajtu.

CeraVe Hidratantna krema 177ml, preporučena informativna cena: 1.146,47 dinara

CeraVe Hidratantna krema 340 ml, preporučena informativna cena: 1.606,93dinara

CeraVe Hidratantni losion 236 ml , preporučena informativna cena: 1.319,84 dinara

CeraVe Hidratantni losion 473 ml , preporučena informativna cena: 1.606,93 dinara