Za Dan zaljubljenih iznenadite voljenu osobu donjim vešom ili slatkom pidžamom i unesite dašak strasti i razigranosti u ovaj dan. Lisca oduševljava kolekcijom True Love koja je ukrašena simpatičnim srcima. Voljena osoba će se sigurno obradovati i uživati u zagrljaju udobnosti i mekoće.

SRCA ZA DAN ZALJUBLJENIH

Srca – teško im je odoleti za Dan zaljubljenih, jer obeležavaju praznik ljubavi, a i simpatična su. Baš kao što je Liscina linija pidžama i donjeg veša True Love preslatka. Idealan izbor za iznenađenje na Dan zaljubljenih, sladak, mekan i udoban poklon.

 LISCINA SRCA

U asortimanu Lisce našli smo i slatka srca. Serija spavaćeg programa True Love idealna je za iznenađenja za Dan zaljubljenih. Meki modeli crvene boje ukrašeni su srcima i sigurno će biti pravi izbor za vašu voljenu osobu. Možete birati i iz ostatka ponude, jer je bogata različitim modelima donjeg veša. Romantične čipke, sofisticirane linije i smeli zavodljivi komadi donjeg veša savršen su poklon za praznik ljubavi.

Povezana vest:  Učenici škole „Drinka Pavlović" iz Beograda pobednici Eko-kviza

PRED DAN ZALJUBLJENIH SA LISCOM

Dan zaljubljenih je pred nama i da biste ga učinili nezaboravnim, iznenadite voljenu osobu donjim vešom. Predlažemo da posetite prodavnicu Lisca, koja je uvek poznata po odličnom asortimanu donjeg veša i spavaćeg programa. Romantična čipka, smeli dizajni ili razigrani komadi biće savršeni poklon za Dan zaljubljenih. Oboje ćete moći da izaberete poklon iz nove kolekcije. Za nju i za njega.

Povezana vest:  Najveća konferencija Rotarakt klubova u Evropi: Naša prestonica ugostiće preko 700 mladih ljudi iz evropskih gradova

LISCINE NOVOSTI

Pogledali smo Liscin asortiman novih kolekcija koje već sada oduševljavaju svojim inovacijama. Kolekcija Honey  je kreirana za sve romantičare i zaljubljene. Čudesno mekan materijal obezbeđuje prijatan komfor, dok razigrana zavodljivost dodaje transparentnost. Ne možete bez crvene boje, boje strasti i ljubavi. Za one odvažnije tu je i providna spavaćica sa grudnjakom u obliku trougla. Zavedite u strastvenoj crvenoj ili prolećnoj kajsiji.

 CRVENO ZA DAN ZALJUBLJENIH

Dan zaljubljenih je praznik ljubavi i romantike, pa se crvene nijanse često vezuju za ovaj praznik, jer simbolizuju strast, ljubav i toplinu. A ako je u pitanju donji veš crvene boje, romansa za ovaj dan je savršena. Lisca nudi atraktivne komade u crvenoj boji, kao i one sa odštampanim srcima. Dan zaljubljenih je pred vratima, izaberite praznična iznenađenja za svoju voljenu osobu što pre. Za nju i za njega.

Povezana vest:  U Beču oboren bejbi bum rekord u 2016. godini

POKLONI ZA NJEGA

Muški donji veš iz kolekcije Lisca Men je idealan izbor. Kvalitetan, udoban i koristan. Udobne gaćice, bokserice ili u slip kroju, potkošulja, zagrljaj i vreo poljubac. Začinite svoju proslavu zavodljivim kompletom koji nudi Lisca i u ženskoj kolekciji i stvorite divnu romantičnu atmosferu.

http://www.lisca.rs