Treća sezona originalne serije „Killing Eve” nominovane za Emmy nastavlja priču o dve izuzetno inteligentne žene, dve izrazito inteligentne žene (Iv – radnica tajne bezbednosne službe i Vilanel – psihotični plaćeni ubica), podjednako opsednute jedna drugom, direktno se sukobljavaju u epskoj igri mačke i miša. U prve dve sezone njihovi obračuni, natezanja i nadmudrivanja ostavili su nas u neizvesnosti. Nova sezona serije, bazira se na pokušajima glavnih junakinja da nastave sa samostalnim životima i odviknu se jedna od druge.

Sandra Ou ponovo tumači ulogu Iv, za koju je osvojila Zlatni globus, a Džodi Komer glumi Vilanel, lika koji joj je doneo Emi nagradu. Pored njih, ponovo gledamo Fionu Šo i Kima Bodniju, a u novoj sezoni im se pridružuju i Predrag Bjelac, Harijet Valter, Deni Sapani, Džema Vilan, Kamil Kotin, Stiv Pemberton, Raj Bajaj, Tarlou Konveri i Evgenija Dodina.

Povezana vest:  Premijera treće sezone HBO serije "Zapadni svet" 16. marta u 20.00h na HBO kanalu

SERIJA OBILUJE SJAJNIM MODNIM MOMENTIMA

Osim dobrog zapleta, napete radnje, neobičnog humora i sjajnih likova, oduševljava nas i stil jedne od glavnih junakinja, Vilanel. Ona uživa u vrhunskoj modi, obožava odeću, sumanuto troši novac na nju i kupuje ekstravagantne komade kojima se nagrađuje za uspešno odrađene zadatke. Pritom je i prava modna kameleonka. Jedan dan to je prelepa „party haljina“, a drugi dan jednostavna bela košulja u kojoj se stapa s pozadinom u ulozi konobarice. Njen kostim je savršeno integrisan u lik.

Povezana vest:  Druga sezona „Ubice mog oca“ na novom kanalu TOP od 18.12.

U prvoj sezoni, za njen stil bila je zadužena kostimografkinja Fibi de Gaj, a u drugoj Šarlot Mičel, dodatno naglašavajući odećom ekscentričnost lika. Treća sezona ima novog kostimografa, Sama Perija, koji je doneo potpuno novi izgled za Vilanel, koja je proteklih sezona nosila od Dries Van Noten odela do haljina Molly Goddard. Peri je odlučio da njen stil upotpuni retro, boemskim senzibilitetom koji oponaša životnu sredinu svakog grada u koji ona putuje. Neki kostimi imaju uticaj 60-ih, 70-ih i 80-ih.

Povezana vest:  Dejvid Švimer prvi put otac



Serija „Killing Eve” će se emitovati na AMC -u u duplim epizodama svakog ponedeljka uveče.

 

REDITELJ:  Damon Thomas (Dejmon Tomas)

 

GLUMCI: Jodie Comer (Džodi Komer), Sandra Oh (Sandra Oh)

 

ŽANR: drama

 

TRAJANJE: 46 minuta

 

GODINA: 2020.