Septembar je sve bliži, a sa njim uvek dolaze i brojne obaveze, zato je sada pravo vreme da isplanirate svoje radne dane, a onda se pred kraj nedelje prepustite potpunom hedonizmu. U nastavku pronađite filmske naslove koje smo ove nedelje izvojili za vas i uživajte u sadržaju omiljenih FilmBox kanala.

Prvi dan novog meseca, rezervišite za film „Peščani čovek“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Extra sa početkom u 19:30h. U ovoj komediji Beno jednog jutra pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?

Povezana vest:  Saopštene nominacije za nagrade Emi

Ukoliko volite glumce kao što su Leonardo DiCaprio i Tom Hardy, onda ne smete propustiti fim „Povratnik“. Dvojica glumaca igraju u filmu koja predstavlja epsku priču o preživljavanju i izdaji. Film je inspirisan istinitim događajem, smeštenim u netaknutim divljinama Amerike. Film će se emitovati u subotu od 21h na kanlu FilmBox Premium.

Nedelja je dan za smeh, a u velikim količinama ćete ga naći u filmu „Džejk na kvadrat“ koji će se emitovati na kanalu FilmBox Stars. Komedija govori o režiseru koji se upušta u novi filmski projekat, koji će mu pomoći da otkrije kako je upropastio svaku vezu u kojoj je bio. Smestite se ispred tv-a u 22:25h.

Povezana vest:  Konkurs za najboljeg MTV Reportera je konačno dobio pobednika!