milos_bojanic

DVOR 2011

Posle incidenta Bojanić ponovo držao slovo seljanima

 

Posle pregleda dana, mislim na sredu, umesto da se nastavi rijaliti program izgleda da je uredništvo (čitaj Krunski savet ili TV Pink) odlučilo da “smiri” situaciju. Ipak, negde oko ponoći je nastavljen rijaliti sa direktnim uključenjem.

Opet su seljani i dvorani sedeli za “okruglim stolom” a i stiglo je pismo Krunskog saveta gde piše da svako da svoje mišljenje oko incidenta. Iako je krenulo mirno reč je uzeo Boki 13 koji je naknadno kažnjen zbog nepoštovanja kralja i kraljice jer je sedeo umesto da stoji dok priča. Naknadno su se svi priključili a desilo se ono što je i očekivano svi seljani su osudili napad Firčija ali i prozivke kralja – Miloša Bojanića.

Povezana vest:  Shuga 3 od 12. januara na kanalu MTV

Posle verbalnog napada Bojanića na Draganu Tripić i na Ćemu, a i oni su njemu odgovorili, za reč se javila i Nina koja je, takođe, osudila napad na kralja ali i Bojanića koji je provocirao. Naravno, osudila je i seljane (pa i sebe) koji nisu zaustavili Firčija da gađa Bojanića.

Ipak, u nastavku razgovora Bojanić je ponovo ponovio ono zbog čega je i dobio flašu u glavu ali je Krunski savet odmah prekinuo šou pustivši reklame.

Povezana vest:  Premijera 2 sezone serije “Izvanredni bazeni - Smeli projekti” na Animal Planet kanalu

U nastavku programa seljani su u kući i sve je mirno.