love_at_last_jpeg_300dpi-1

VIKEND POSVEĆEN DANU ZALJUBLJENIH NA MTV KANALU

U vikendu posvećenom Danu zaljubljenih na MTV kanalu očekuje vas kratak uvid u novu seriju „Friendzone“ i domaći edukativni film „Ljubav napokon“ koji govori o ljubavi i životu kroz oči romske omladine.

LJUBAV NAPOKON

Film „Ljubav napokon“, koji je nastao u okviru projekta „Pristup zdravstvenim uslugama koje tretiraju polno i reproduktivno zdravlje, za žene i mlade raseljene i Rome“ premijerno će biti prikazan u subotu u 12:30 i nedelju u 14:00. Film je sniman na autentičnim lokacijama u Vranju, Bujanovcu i Vranjskoj Banji sa glumcima amaterima, sa ciljem da se poboljša nivo zdravstvene usluge i zaštite raseljenih ljudi i romske populacije u južnoj Srbiji. Stoga se ovo ostvarenje koristi i u edukativne svrhe. Film govori o tabu temama u romskoj zajendici i načinima na koji se mlade žene Romkinje sa njima bore. Osnovna ideja filam „Ljubav napokon“ je da se mladima predstave teme u vezi sa polnim i reproduktivnim zdravljem, stupanjem u seksualne odnose, zaštitom od polnih bolesti, planiranjem porodice, trudnoćom, abortusom…

Povezana vest:  Zlatna antena Olgi Odanović  

Ovo polučasovno ostvarenje snimljeno je u produkciji „Baboon production“ iz Beograda, iz finansijsku pomoć Evropske unije i CARE Nemačka, a sprovodi ga CARE Srbija u saradnji sa partnerskim organizacijama Nexus, Centar E8, Narodni parlament i Generator.

Friendzone-Logo-exp

FRIENDZONE

U danima vikenda pogledajte pet epizoda nove MTV-jeve serije o sastancima na slepo „Friendzone“. Dugotrajna prijateljstva će biti na testu, kada pojedinci pokušaju da promene odnos iz prijateljskog u ljubavni. Šta se desi kada zamolite najboljeg prijatelja da vam pomogne da se spremite za sastanak na slepo… samo da biste mu kasnije otkrili da je taj sastanak zapravo namenjen za vas dvoje! Hoće li osećanja biti obostrana… ili će prijateljstvo biti zauvek uništeno? Pratite samo na MTV kanalu! Ovog vikenda „zavirite“ u nove epizode, koje ćete moći da gledate od ponedeljka, 27. februara, svakog radnog dana od 14:20. A ukoliko propustite neku epizodu, nadoknadite sve nedeljom od 14:20.

Povezana vest:  Odgovor Nebojše Žugića na napade