maja_i_bojanic

DVOR 2011

Kralj Miloš i kraljica Maja mrze sve na Dvoru!

Seljani su se spremali za odlazak na Dvor, gde će im kralj i kraljica dodeliti dnevne zadatke. U pismu su obavešteni da je Boki prekršio pravilo ulaska u Kraljevske odaje, a kazna za taj prekršaj je da nosi bukagije do nedelje uveče. Maja se požalila da je trajanje kazne prekratko, i da bi morao da nosi bukagije barem sedam dana. Boki je zamolio Miloša za komentar, a pošto je ovaj odbio, Boki mu je rekao da je glupav, da nema obraz, već da ima đon. Rekao je da umalo nije pao u nesvest kada ga je video. Bokiju je zasmetao i komentari kralja i kraljice da je na Dvor došao preko kreveta Dejana Milićevića. Miloš mu je rekao da prestane da reklamira sebe i Dejana. Dejana je to iznerviralo pa mu je rekao da ga ne reklamira, niti je on njegov tip. Dodao je da se njegova i Bokijeva porodica znaju godinama i da su kućni prijatelji. Milošu je rekao da ima bolesne fantazije. Maji je zapretio da će zaboraviti na Krunski savet i na sva pravila ako ga napadne još jednom.

Pored obavešetenja dodeljeni su im dnevni zadaci – ribanje balske dvorane, čišćenje dvorišta i trema.

Maja i Miloš su ležali u krevetu u svojim odajama i komentarisali seljane. Maja je rekla kako su Lana i Stojan prenosili seljanima sve što su njih dvoje pričali. Ona je zaključila da je Lana Bokijev fan. Miloš je rekao da je stvarno planirao da ode sa Dvora, pokupio bi svoje stvari, a ne bi ih ostavio seljanima. On je obećao da, dok god je na mestu kralja, niko neće moći da uđe u njihove odaje.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel: Tikl i Preživljavanje: Vezani uz partnera

Pošto je nadzornik, Stojan je otišao da kupi hranu za vladare u prodavnici. Miloš je prokomentarisao da Stojan glumi da je u dobrim odnosima sa njim, a ogovara ga kada mu okrene leđa.

Lana i Maja su se na Dvoru posvađale jer je Lana rekla kako joj je Maja dala dozvolu da odnese Bokiju naočare koje su bile kod Maje u neseseru. Problem je taj što je Maja tvrdila da to nije tačno. Lana je rekla da joj je Maja očima dala znak da ih uzme. Maja je, po odlasku Lane, pričala Milošu kako ju je Lana slagala i da je ta laž povredila. Miloš je podržao i prokomentarisao da Lana samo laže i krade.

Maja je rekla Milošu da joj nije jasno čime je zaslužila da je drugi ne vole. Miloš joj je rekao da su postigli šta su hteli, “doveli su ostale seljane do ludila, a sve u skladu sa pravilima”.

Maja i Miloš su ćaskali u krevetu. Maja je rekla da bi izašla sa Milošem samo kada bi mogla da plati kaznu. Njih dvoje su se dogovorili da spavaju zajedno i u kući za seljane gde će spojiti krevete.

Maja je prokomentarisala kako joj je žao jer nema veća ovlašćenja, da više i strožije kazni seljane, da im zabrani da jedu ili da tokom rada nose bukagije. Miloš je zaključio da su pravila Dvora loša i da ih treba menjati, npr. da uz kralja i kraljicu uvek stoje dva žandarma koja bi ih čuvala.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Ko će napustiti imanje: Ekrem ili Natalija

Maja je pričala Milošu kakve su bile reakcije kada je Firči izašao. Rekla mu je da je Nina plakala, što Milošu nije bilo jasno. Pitao je da li je zaljubljena u Firčija pa je plakala. Takođe je rekla da je i Lepa skandirala Firčiju kada je izlazio. Dodala je da je Lepa stipsa i kako jede samo krompir i hleb. Miloš je rekao Maji kako će staviti šešir i naočare za sunce kada bude vozio svoj kadilak od 6 m. Dok je to pričao stegao je Maju za ruku. Maja mu je rekla da je nežna i da je ne steže, dodala je i da ništa ne voli grubo.

Maja i Miloš su zaključili da je Stojan nesavesno vodio finansije, da je osuđivao odlazak Firčija, što oni smatraju izdajom kralja. Dodali su da je glup dečko i da je odbijao posao. Za Lanu su rekli da je bila nekorektna i bezobrazna i da zato neće dobiti nijedan zlatnik. Maja je verovala da će naredna kraljica biti ili Lana ili Boki.

Maja i Miloš su odlučili da nominuju Vanesu i Ćemu. Oboje su izjavili da su očekivali nominacije. Vanesa je verovala da je to zbog toga što misle da je ukrala cigarete. Ćemo joj je rekao da je Miloša pokušao da pljune jer je ovaj pokušao da pljune njega. Dodao je da je siguran da će ostati na Dvoru. Publika je nominovala Danijela i Uršku.

Povezana vest:  Hit drama i triler serija Yellowjackets stiže na SkyShowtime platformu od 14. oktobra

Đus i Stojan su razgovarali ispred Dvora. Đus je komentarisao da je bila nedelja u kojoj su svi gledali kako jedni drugima da zagrizu nogu. Stojanu je bilo krivo što su mu svi prebacivali da je na vladarevoj strani. On je rekao da bi kraljevstvo palo, ali su, srećom, opstali.

Maja je rekla Milošu kako voli krupne, ne previše lepe muškarce. Na Dvoru bi se u taj opis uklopio Joca, samo da je malo viši, da nema minđušu, i da ima 20 godina više. Miloš je za Jocu prokomentarisao da je jako smešan sa Ninom, a za stojana je rekao da je sirovina.

Boki i Dragana su došli na Dvor. Boki je počeo da provocira Miloša, pa ga je pitao da li bi hteo i večeras da izlazi iz Dvora. Rekao mu je da je gledao Farmu i da je Miloš odlično odglumio ženu, tako da mu je on najveća konkurencija.

Boki je najavio Milošu da će mu celu noć otvarati vrata od njihovih odaja pošto već ne sme da uđe unutra.

Ćemo je vezao vrata na kraljevskim odajama i rekao Milošu “ti si vezao mene, a ja sam tebe”.

Stojan je, u šali, bičovao Bokija kaišem. Boki mu nije ostao dužan. Stojan i Nemanja su se dogovorili da vežu Bokija za krevet, što je on prihvatio. Vezali su ga za krevet, ali su ga ubrzo oslobodili.