Već 25 godina TV Pink je na liderskoj poziciji među komericijalnim televizijama u Srbiji jer prati svetske trendove i potrebe gledalaca. Osluškujući potrebe milionskog auditorijuma i njihove želje, na televiyiji Pink planirano je prikazivanje kvalitetnog igranog programa, a prvi u nizu velikih projekata je serija „Zakopane tajne“ čije je snimanje počelo juče, 9. februara, u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima. Scenario serije „Zakopane tajne” potpisuje Žarko Jokanović, iskusni scenarista koji iza sebe ima neke od najgledanijih serija u Srbiji i regionu, a za režiju su zaduženi Vladimir Aleksić i Predrag Marković. Autori koji su osvojili gledaoce, fantastična glumačka podela, visokobudžetna scenografija i intrigantna priča – samo su neki od aduta serije „Zakopane tajne“, koja će se uskoro emitovati na najgledanijoj komercijalnoj televiziji.

Serija „Zakopane tajne“ je kombinacija TV novele i porodične serije, sa širokom lepezom živopisnih likova, koja u sebi spaja različite žanrove: od vrtloga ljubavi i strasti, izrazitih dramskih momenata, do krimi-zapleta, misterija i humora. Pored uzbudljive priče sa mnogo šokantnih obrta i iznenađenja, u ovoj seriji pratimo psihologiju likova, čiji se životi dramatično menjaju.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet - Životinje na aerodromu

– Život nema žanr, život objedinjuje sve žanrove, tako i ova serija sadrži i ono što je ljubavna priča, i ono što je drama, i ono što je komedija, i zabuna – zapravo sve ono što imamo u životu. Gledaoci će biti iznenađenji mnogim stvarima, i to je ono što je najlepše. Likovi su veoma raznoliki, snimamo u sjajnim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima, ovo su zaista svetski uslovi, sa fenomenalnom ekipom ljudi koja ovde radi u svim sektorima, sa divnim glumcima koji su prava podela za jednu ovakvu seriju, i verujem da će svaki naš gledalac sa velikim uzbđenjem čekati svaku novu epizodu – rekao je Žarko Jokanović i otkrio tek deo priče ove serije:

– Već u prvoj epizodi, koja će biti dupla, gledaocim će imati prilike da saznaju neke tajne porodice Lale Doder, misteriozne dizjanerke parfema i njenog muža Balše. Oni žive u raskošnoj kući, , tu je jedna mnogočlana porodica, njih 11 je u toj kući i odatle počinje priča koja se širi na sve strane.

Povezana vest:  Serija „Medijum sa Long Ajlanda“ ponovo na malim ekranima

Kroz seriju će, za sada, proći čak 67 glumaca, koje predvode Milica Milša i Danilo Čelebić, kao Lala i Blaša Doder, koji čine okosnicu ove imućne porodice.

– Mi smo svi uzbuđeni i radosni, puni sreće i neke pozitivne treme da budemo dorasli jednom ovakvom projektu. Mislim da će ovo biti nešto zaista novo, veoma uzbudljivo. Serija „Zakopane tajne“ imaće mnogo tajni, smeha, pa i plača, što da ne, plač je nekad lekovit. Biće tu mnogo melodrame, ljubavi, ali i zavisti, prepreka da se neki ciljevi ostvare, da se dođe do pravde, istine. Sve što nosi život, nosi i serija „Zakopane tajne“ – kaže Milica Milša i otkriva adut ove serije:

– Ovu seriju će izdvojiti to što Žarko Jokanović piše najgledanije serije.

Atmosferom tokom prvog snimajućeg dana zadovoljan je i Danilo Čelebić, koji igra Miličinog supruga Balšu Dodera.

– Odnosi na setu su odlični, oduševljen sam i to ne skrivam. Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odličan projekat, što se našeg dela tiče, a nadam se da će i gledaoci uživati – rekao je Danilo, a na pitanje šta je adut serije „Zakopane tajne“ dao je kratak i jasan odgovor: Žarko Jokanović.

Povezana vest:  Kanal Viasat History obeležava Međunarodni dan žena prikazivanjem dva nova dokumentarca

Pored Milice i Danila, u seriji „Zakopane tajne“ gledaćete i Miru Banjac, Danicu Ristovksi, Miljana Prljetu, Mimu Karadžića, Marinu Ćosić, Stefana Radonjića, Srnu Lango, Galu Videnović, Baneta Tomaševića, Nadu Macanković, Biljanu Maletić Zaverlu, Stojana Đorđevića, Teodoru Tomašev, i mnogo drugih glumaca koji će sasvim sigurno osvojiti srca publike u regionu.

Ljubav, porodica, sudar sveta bogatih i sveta siromašnih, prijateljstva, izdaje, mućke, podmetanja, spletke, zavist, pohlepa, izneverena očekivanja, ogorčena borba za novac, moć i uticaj, težnje za pravim vrednostima, ali i elementi trilera, stare porodične tajne koje izlaze na videlo, misterije, uz obilje drame, ali i humora, sa izrazito koloritnim likovima – samo su delić onoga što serija „Zakopane tajne“ nudi, a gledaoci će moći da je gledaju uskoro na televiziji Pink!

Foto: Jelena Simonović