Najnovija, 3. sezona, nagrađivane kanadske serije “Porodično pravo” (Family Law) prikazuje se na kanalu DIVA od sredine avgusta četvrtkom u 21.00. Ova serija do sada ima 4 priznanja i 11 nominacija za najprestižnije kanadske nagrade (Canadian Screen Awards, Writers Guild of Canada, Leo Awards, The Joey Awards Vancouver). Glavne uloge tumače: dobitnica Leo nagrade Jewel Staite, dobitnik SAG nagrade Victor Garber (Dark Waters, Happiest Season), Zach Smadu, Genelle Williams, Bobbi Charlton, Luke Camilleri, Lauren Holly (NCIS, Tiny Pretty Things), Eden Summer Gilmore, Brett Kelly (Bad Santa), Brendan Sunderland.

Povezana vest:  MTV PRANKED U CENTRU BEOGRADA!

U seriji “Porodično pravo” glavni lik je Ebi, lečena alkoholičarka i advokatica koja se oporavlja od poroka i radi sa svojim otuđenim ocem i polubratom i sestrom. Nikada ranije nije radila u oblasti porodičnog prava i odjednom se našla u situaciji da mora da se bavi ne samo porodičnim problemima svojih klijenata, već i svojim sopstvenim. Ona mora da nauči da se snalazi u radnom okruženju sa svojim ocemm, bratom i sestrom koje ne poznaje dovoljno, dok pokušava da održi trezvenost. U trećoj sezoni, oslobođena uslovne kazne i razvoda, Ebi se dobro snalazi u firmi “Svensson & Svensson” ali težak posao obračuna sa njenom prošlošću tek počinje.

Povezana vest:  Serija po filmu Dobri momci

Deset epizoda treće sezone serije “Porodično pravo” emituje se tokom avgusta, septembra i početkom oktobra na kanalu DIVA četvrtkom u 21.00.

Foto: NBCUniversal International / DIVA