Lideri urbane muzike i kreatori novog lica mejnstrima, Nucci & Voyage, nakon neočekivanog višednevnog odsustva sa društvenih mreža, koji je sve naveo na razmišljanje, najavili su dugo očekivani PRVI SOLISTIČKI KONCERT „Nucci x Voyage & friends: Balkan daje sve“.

Sve je počelo pre nekoliko dana, kada je trap duo misteriozno nestao sa svih društvenih mreža, bez bilo kakvog objašnjenja, što je moglo da znači da fanove očekuju važne vesti. Svi su željno iščekivali prve objave na profilima ovih superzvezda, koje su se u velikom svetlu vratile kako bi najavile spektakl u Hangaru. Događaj koji će postati referentna tačka potpune transformacije i reinvencije industrije zabave zakazan je za PETAK 6. OKTOBAR u HANGARU Luke Beograd!

Povezana vest:  VELIKO INTERESOVANJE ZA KRAFTWERK 3D KONCERT: Parter rasprodat

Savremena audio-vizuelna produkcija uneće revolucionarnu dimenziju u oblast entertainment-a, a više od 10 specijalnih gostiju, zajedno sa najvećim trep senzacijama na ovim prostorima, kreiraće pravu urbanu beogradsku priču – neponovljivo iskustvo koje redefiniše i pomera granice na aktuelnoj muzičkoj sceni čitavog regiona. Koncert je najavljen kao oda Beogradu, domaćoj publici i generacijama uz koje je ovaj duo odrastao u novobeogradskim blokovima, kreirajući svojevrsnu antologijsku priču za sugrađane glavnog grada. Dvojac najavljuje nezaboravnu noć publici od koje je sve počelo – od intimnih garažnih nastupa u beogradskim naseljima za odabrane do prvog solističkog koncerta u prestonici koji će okupiti hiljade ljudi.

Povezana vest:  Tejlor Svift ponuđena uloga u mjuziklu

Ulaznice su od danas od 14:00h dostupne po EARLY BIRD CENAMA SA ČAK 40% POPUSTA za najverniju publiku, već od 1.290 RSD sve do subote, 12. avgusta, kada je očekivano poskupljenje. Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, U TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Povezana vest:  Otvoren konkurs za nastup na najboljem evropskom festivalu