Mari Mari sa decom_trg_koncertMari Mari sa prijateljima održala novogodišnji dečji koncert

 

Juče, na Trgu Nikole Pašića, najveći novogodišnji besplatni koncert održala je popularna pevačica Mari Mari sa decom iz svoje muzičke radionice. Na hiljade mališana došlo je da uživa u muzičkom spektaklu i novogodišnjim pesmama. Uz divne pesme dece iz muzičke radionice, deca su se klizala na ledu postavljenom u okviru manifestacije Beogradska ledena scena, a i tribine prepune najmlađe publike su sat i po vremena bile na nogama.

Povezana vest:  X FACTOR 2013, Željko Joksimović: Siguran sam da ćemo Mladen i ja sarađivati i u budućnosti

Svoju podršku Mari Mari i muzičkoj radionici dale su najveće muzičke zvezde, Goca Tržan, Jelena Tomašević, Saša Kovačević, Aleksandra Perović, grupa Neverne bebe i Nenad Ćeranić, pevajući mališanima svoje hitove.

Sasa Kovacevic_trg_deca-Prezadovoljna sam prvim javnim nastupom dece iz muzičke radionice. Drago mi je da je veliki broj roditelja, dece i svih ljubitelja dobre muzike, došao u tako velikom broju. Deca su naše najveće bogatstvo i drago mi je da je veliki broj mojih kolega i prijatelja muzičara podržalo ovu novogodišnju manifestaciju. – izjavila je Mari Mari.

Povezana vest:  Muzičari pomažu industriju zabave u Velikoj Britaniji