ibrahim-afellayAfelaj oduševljen zbog dolaska u Barselonu

 

Holandski fudbaler Ibrahim Afelaj izjavio je danas da je oduševljen, ali i malo nervozan zbog dolaska u Barselonu, prema njegovom mišljenju, najveći klub na svetu.

-Poseban je osećaj biti ovde (na stadionu Nou Kamp). veoma sam srećan. Malo i nervozan, što je normalno, pošto sam došao u najbolji klub na svetu. Jednostavno uživam u ovom trenutku – rekao je 24-godišnji Afelaj za sajt Barse.

Povezana vest:  Iliev: Derbi je kruna mog rada, ali i početak ostvarivanja vizije

Afelaj je celu profesionalnu karijeru igrao za PSV iz Ajndhovena, koji je u novemrbu pristao da ga proda katalonskom klubu za, prema medijskim navodima, tri miliona evra.

-Utisci se još nisu slegli, još nisam svestan šta sam postigao. Tek sam stigao, prvi mi je dan u gradu, ali ne verujem da će mi biti potrebno mnogo vremena da shvatim šta se desilo – kazao je Afelaj, koji je za reprezentaciju Holandije odigrao 31 utakmicu.

Povezana vest:  Aguero spreman za meč sezone u nedelju

-Za sada mi se čini kao da je sve ovo veliki san. Pitajte bilo kog fudbalera na svetu gde bi voleo da dođe i on će vam reći da želi u Barselonu, tamo gde se igra najbolji fudbal na svetu – dodao je Afelaj.