SkyShowtime je danas najavio da će triler i dramska serija Yellowjackets , koja je nominovana za Emmy ® nagradu, premijerno biti emitovana na platformi od 14. oktobra. Od ovog datuma sve epizode iz prve sezone biće dostupne za strimovanje.

Prva sezona ima neverovatnu ocenu od 100% na platformi Rotten Tomatoes i dobila je čak sedam Emmy® nominacija.

Seriju Yellowjackets su kreirali Ešli Lajl i Bart Nikerson (Narcos). U seriji igraju Melani Linski, nominovana za Emmy® nagradu i dobitnica Critics Choice Award (Castle Rock), Džulijet Luis, nominovana za nagrade Oscar® i Emmy® (Camping), Kristina Riči, nominovana za Emmy® nagradu (Z: The Beginning of Everything) i Tauni Sajpres (Unforgettable).

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Još malo do kraja

Yellowjackets, epska, psihološka horor priča o preživljavanju i drama o odrastanju, jeste saga o timu izuzetno talentovanih srednjoškolki koje igraju fudbal i spletom (ne)srećnih okolnosti preživljavaju avionsku nesreću u zabačenoj divljini na severu zemlje. Serija prati transformaciju složenog, ali uspešnog tima koji postaje divlji, nasilni klan. Istovremeno, u centru pažnje su devojke koje pokušavaju da ponovo izgrade svoje živote nakon skoro 25 godina, ali koje ubrzo shvataju da prošlost nije zaboravljena i da je priča započeta u divljini daleko od završene.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery: Da li biste preživeli? i Zemlja zvečarki

Međunarodni distributer serije Yellowjackets je Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime platforma je direktno dostupna korisnicima preko SkyShowtime aplikacije na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i putem veb sajta: www.skyshowtime.rs. Mesečna cena za SkyShowtime platformu je 5,99€ (bez reklama), uz sedmodnevnu besplatnu probnu verziju i uz mogućnost otkazivanja kad god želiš.

Povezana vest:  Nove epizode povodom 20 godina Apsolutno fantastičnih

Pogledajte trejler: https://youtu.be/i-lCCktS_xM