Vreli Las Vegas nije ništa u poređenju sa zvezdama najnovije HGTV serije “Striperi renoviraju” koji se bave transformacijom životnih prostora. Tokom noći, ovi maestralni zabavljači će dovesti atmosferu do usijanja i očarati publiku, dok će tokom dana pokazati svoje majstorske veštine. Ben Kliri, Den Paterson, Lijam Blek i Malik Vils-Martin, će zajedno sa proslavljenom dizajnerkom enterijera Keli Stoun, pretvoriti neobične domove svojih klijenata u idilične oaze usred pustinje. Serija „Striperi renoviraju“ će se od 25. oktobra emitovati u 21:00 sat na HGTV kanalu.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Discovery Channel: Plaćenici i Zalagaonica Branson

Tokom šest epizoda, gledaoci će se upoznati sa vrhunski renoviranim kazinima, gde će dekadentni lusteri, kreativni barovi i unikatne ograde od balustera očarati sva čula. Tu će biti i jedno apstraktno umetničko delo koje će ostaviti bez daha, sa polunagim plesačem koji izgleda gotovo nestvarno. Australijanski sleng će takođe biti veliki deo novog serijala, a momci će na jedinstven način ilustrovati sve uspone i padove koji prate transformaciju prostora.

Povezana vest:  SURVIVOR VIP, Goca Tržan plače zbog pisma od kuće, Andrej obećao da će zaprositi devojku do večerašnje epizode (da li je to uradio?)

„Ben, Malik, Lijam i ja smo stekli mnogo iskustva u građevinskoj industriji pre nego što smo se pridružili australijskom šou programu Thunder from Down Under“, rekao je Den. „U Sjedinjenim Američkim Državama smo kako bismo nastupali, ali takođe želimo da se okušamo u ovom poslovanju i obezbeđivanju najboljih mogućih renoviranja za naše klijente”.

Pored svojih plesnih umeća, svaki od momaka će imati svoju ulogu u renoviranju — Den će biti projektni menadžer, Ben stolar, Lijam moler, a Malik je “majstor za sve”. U premijernoj epizodi, Keli i četvorka će zajedno raditi na stvaranju prelepog prostora za Melisu i Kelsi, koji se ne slažu kada je u pitanju dizajn njihovog zajedničkog doma. Radiće i na obnovi mračne kuhinje i izgradnji prostora za zabavu dostojnog Vegasa, zajedno sa novim barom i prilagođenim kaminom, a sve to će biti pogodno i za tri zlatna retrivera.

Povezana vest:  Tvoje lice zvuči poznato , Ana Kokić pobednica!

Foto: Courtesy of HGTV