U desetoj epizodi porodičnog nedeljnog popodneva „ŽIVOT KAO TAKAV“ nastalog pod okriljem MirDan produkcije, biće reči o fatalnosti u ljubavi. Fatalne ljubavi često nose sa sobom elemente strasti, opsesije i tragedije. Zgodne i fatalne žene neretko su bile protagonizovane kao nesrećne u ljubavi, što prati njihovu kompleksnu privlačnost i moć. Iako su fatalne ljubavi intenzivne i neodoljive, mogu biti i toksične, jer se često temelje na nepoverenju, manipulaciji i destrukciji.

Povezana vest:  Željko Mitrović: Pink raskida saradnju sa Grandom

Svoja mišljenja na ovu temu, kod Danijele Kremić na Informer TV, u nedelju 18. februara od 18 časova, razmeniće – političar Čedomir Jovanović, pevačica Sindi Stamenković te dizajnerka i tv lice Dragana Džajić. Čeda nam je otkrio neobičan način na koji računa godine provedene sa svojom suprugom. Ivanu Stamenković Sindi loše iskustvo u prvom braku nije sprečilo da pronađe ljubav u kojoj uživa poslednjih 7 godina. Dragana Džajić nam govori o fatalnom susretu u teretani koji je promenio njen život.

Povezana vest:  Veče sa Ivanom Ivanovićem - gost Milan Stanković

Trejler najave

Emisija MirDan produkcije „ŽIVOT KAO TAKAV“ emituje se nedeljom u 18 časova na INFORMER TV. Reprizu možete pogledati naredne subote u 14 sati.

Foto: MirDan produkcija