Kanal SciFi je najavio premijeru popularne serije Izgubljena devojka (Lost Girl). Gledaoci mogu da očekuju impresivni uvid u zadivljujući svet vila, uz epizode od prve do pete sezone koje će se uzastopno emitovati na kanalu. Serija će biti premijerno prikazana u 20.00 od 8. aprila, sa po dve nove epizode svakog radnog dana.

Bo, vila koju su odgajali ljudi sa sklonošću ka nestašlucima, vraća se u magično vilinsko carstvo da pomogne prijatelju. Uhvaćena između Svetle i Tamne frakcije, ona se kreće opasnim putem, otkrivajući svoje misteriozno poreklo i sposobnosti. Ubrzo se upliće u borbu za moć da bi otkrila da prava moć leži u njoj samoj. Sa lojalnom Kenzi na svojoj strani, Bo se kreće podmuklim svetom magije, saveza i izdaje kako bi spasila svog prijatelja i vratila ravnotežu, a sve to dok otkriva svoju pravu vilinsku prirodu. To je prava vilinska avantura dok ona traži svoje mesto u ovom zamršenom carstvu.

Povezana vest:  Šokantne porodične tajne na TLC kanalu

U seriji  Izgubljena devojka uloge tumače: Anna Silk (Blood & Treasure, Breakfast with Scot), Kris Holden-Ried (Underworld: Awakening), Zoie Palmer (Godsend, Spiral) i Rick Howland (Killjoys, Bon Cop Bad Cop). U sporednim ulogama pojavljuju se: Ksenia Solo (Black Swan, Orphan Black), K.C. Collins (RoboCop, Bulletproof Monk) i Rachel Skarsten (Fifty Shades of Grey, Birds of Prey).

Povezana vest:  Dragan Nenadović novi direktor Prve srpske televizije

Serija Izgubljena devojka  premijerno u 20.00 od 8. aprila na kanalu SciFi, uz po dve epizode radnim danima, od 1. do 5. sezone.

Foto: NBCUniversal / SciFi