Iako nas proleće i visoke temperature podržavaju u svakodnevnim odlukama da sve slobodno vreme provedemo napolju, vremenska prognoza za kraj nedelje baš i ne obećava… Zbog toga, idealno je vreme da sa najdražim osobama organizujete kućni bioskop, a mi vam, kao i uvek, predlažemo najbolje naslove koje možete ispratiti ove sedmice.

Ljubitelji romantičnih komedija, ovo je za vas – četvrtak, film „Zavejani“, kanal FilmBox Extra, 21h. Ovaj film predstavlja priču gde nakon užasne veze za jednu noć, dvoje stranaca se bude zavejano nakon mećave koja je u led okovala čitav Menhetn. Oni su zarobljeni u malenom stanu, primorani da upoznaju jedno drugo mnogo bolje nego što je to običaj kod veza za jednu noć.

Povezana vest:  Treća sezona Into the Badlands večeras u 22:45 na AMC kanalu

Smeh je uvek lek za sve, zbog čega i sutradan, u petak, ali na kanalu FilmBox Premium možete pogledati još jednu komediju pod nazivom „Čuvar zoološkog vrta“. U ovom filmu grupa životinja iz zoo vrta odlučuje da prekrši kodeks ćutanja kako bi pomogla svom simpatičnom čuvaru da pronađe ljubav, a da pritom ne mora da napusti svoj posao kako bi pronašao nešto unosnije. Emitovanje će početi od 22.25h.

Povezana vest:  Evropske javne televizije potpisale višegodišnje ugovore o kapacitetu na primarnim TV pozicijama kompanije SES

Subota je dan za akciju pod nazivom „Fatalno spasavanje“ koji će se 22.30h emitovati na kanalu FilmBox Stars. Dan pre razvoda Emili i Džejkoba događa se katastrofa. Njihov sin Tobi, koji se igrao napolju, upada u stari, skriveni bunar. Džejkob mora izaći na kraj sa situacijom opasnom po život, ali i sa Majkom, vatrogascem koji je ujedno i stara ljubav njegove supruge, jer će njih dvojica zajedno teško spasiti dečaka. Vreme i nesreća su opasne tempirane bombe, a Džejkob i Majk okruženi su egom, tajnom bunara i novim otkrićem stogodišnjeg tunela, što prkosi svakom logičnom objašnjenju.

Povezana vest:  FARMA 2010, Burno veče, Dejan glumio policajca