Kanal DIVA najavljuje premijeru osme sezone voljene francuske kriminalističke drame,  Kapetan Marlo (Capitaine Marleau). Od 8.jula, fanovi će uživati u četiri nove uzbudljive epizode koje se prikazuju svakog ponedeljka u 20.00.  U ovoj sezoni, Korin Majsero (Corinne Masiero) vraća se u ulozi ekscentrične detektivke.

Osma sezona serije Kapetan Marlo sadrži sledeće epizode:

8. jul, 20.00 – Hero Malgre Lui. Kada se otkrije ubistvo u pilani u Vogezima, Marlo oseća da je to povezano sa povratkom žrtvinog rođaka, Serža, koji je upravo nasledio pilanu nakon što je 20 godina bio u egzilu u Gvajani. Ali zašto je odlučio da se uključi u posao nakon što se toliko dugo klonio ovog mesta? Što više Marlo istražuje, to više nailazi na razne prepreke koje su joj na putu pažljivo postavljali Serž i njegova majka. Koju god tajnu kriju, vrlo je verovatno da je to žrtva saznala pre nego što je umrla.

Povezana vest:  Premijera na kanalu TLC: Novi modni kreatori - Borba za prestiž i Medijum sa Long Ajlanda

15. jul, 20.00 – Grand Hotel.

Hotel Grand, njegova veličanstvena zgrada, njegove bašte, bazen, njegovo brižno osoblje… i njegova potpuno nova sobarica, Veronik, tj. Marlo. Policajka se infiltrirala u prestižni establišment za izuzetnu misiju: da otkrije ko preti Simonu, prilično sumnjivom biznismenu. Između osoblja i gostiju iz svih sfera života, Marlo brzo shvata da su osumnjičeni i te kako prisutni. Ko u hotelu Grand  nije onaj za koga tvrde da jeste? Stvari postaju teže kada se pojavi tajanstvena vrana, pokušavajući da usmeri metak u glavu Simona.

Povezana vest:  Serija “Ulični trkači: Nju Orleans“ na kanalu Discovery kanalu

Finalne dve epizode 8. sezone serije Kapetan Marlo emituju se 22. jula i 29. jula u 20.00.

8. sezona serije Kapetan Marlo premijerno na kanalu DIVA 8. jula, uz nove epizode ponedeljkom u 20.00.

Foto: NBCUniversal International / DIVA