NEMES_I_MARIJANA

VELIKI BRAT 2011

Marijana se pokajala, Soraja gađala Duška u glavu

 

Dođe mi da vrisnem, da odem iz kuće… Nedostaje mi dete… Ne mogu više da se glupiram – pričala je Marijana Nemešu

Posle burnih dešavanja ispod jorgana, Nemeš i Marijana pokušavaju da pričaju otvoreno o svom odnosu. Međutim nikako da ostanu sami. Uvek se tu muva neko od ukućana, uglavnom Ema. Konačno su se našli sami na sofi u dnevnoj sobi i Nemeš je postavio pitanje:

Koga ćemo večeras da stavimo u krevet između nas?

Marijana nije znala odgovor ali mu je rekla da ne želi da se glupira više: Nedostaje mi dete, volela bih da idem kući…

Nemeš pomalo grubo joj objašnjava da je sada kasno za kajanje i da je znala gde dolazi. Nisu uspeli da završe razgovor a Ema im se već pridružila na sofi… Marijana se vidno pokajala zbog svega, više nije isgurna šta želi a šta ne. Međutim odbila je Nemešov poziv da izađu napolje i zapale cigaretu. Kada se vratio u kuću zatekao je Marijanu u spavaćoj sobi. I ovaj pokušaj otvorenog razgovora je propao pošto je u sobi bila Ema koja je sušila kosu. Koriste zujanje fena da malo popričaju otvorenije:

Povezana vest:  Premijera na Animal Planetu: DESET NAJSMRTONOSNIJIH ZMIJA

Situacija u kući je nenormalana – rekla je Marijana i dodala – Dođe mi da vrisnem a ne mogu da se pomerim u kući.

Nemeš se pomirio sa činjenicom daje situacija takva kakva je. Iz njegovih očiju vidi se da je slab na Marijanu. I ona oseća isto prema njemu i jedino od čega strahuje je da se sve ne razvije u ozbiljnu vezu. Ipak ona napolju ima muža i ćerku. To Nemešu ne smeta, ona mu se svidela od prvog trenutka. Opet su se našli u kupatilu. Gutao je pogledom:

Što me tao gledaš zainteresovano – pitala je Marijana.

Nemeš joj je opet jasno stavio do znanja da mu je jako bitna. Odlaze na spavanje. Marijana je između Nemeša i sebe ostavila jedno mesto prazno. Da ubace nekog ukućanina… Međutim Nemeš joj kaže da je suviše daleko i da mu priđe… Ona je to i učinila.

Ljubav tema i na otpadu

Iako su van kuće ukućani na otpadu komentarišu vezu Nemeša i Marijane. Svi su se složili da ta veza nije potrebna zato što Marijana ima porodicu. Horvat se pita zbog čega bi neko uništio sebi život zbog veze u rijalitiju. Nirmal misli da Nemeš vrti devojke oko prsta i da je manipulator. Jedino Duško primećuje da je možda Nemeš sebi dao zadatak da otme Marijanu od njenog muža.

Povezana vest:  Ana Sofija Rob nova Carrie Bradshaw

Soraja gađala Duška u glavu!

Propao pokušaj podmlađivanja, umesto mladalečke boje kose Duško postao crvenokos. Soraja je postala nervozna na otpadu. Smeta joj što ne zna svoj status u kući i da li ima nade da se vrati u luksuz sa ostalim ukućanima. Iako je na otpadu ne odustaje od provokativnih kombinacija pa joj Duško dobacuje da džaba nosi suknju kada se sve vidi. Međutim Soraja ga kulira. Sve do jednog trenutka kada ga je gađala u glavu (ne piše čime a treba da se zna). Nije ga povredila ali ga je naljutila toliko da je rekao da više neće ni da je gleda. Sada voli Draganu. To Soraju još više izbacuje iz takta pa mu dobacuej da ni tazu ne bi podmlađivala a njega jeste. Strasti su se malo smirile i opet se povela priča o Duškovoj novoj frizuri. Soraja ga ubeđuje da će biti zadovoljan kada prespava. Ukućani na otpadu su u strahu da ne budu otkriveni.

Sada znaju da zavise i od Tamare i Radašina i to im ne uliva baš sigurnost. Duško opet provocira Soraju da je navikla da živi na visokoj nozi i da joj sve serviraju na tanjiru i da zbog toga ni ona ni Drgana ne umeju ništa da spreme. Duško jedva čeka da padne mrak i ugase svetlo kako bi ovako mlad legao pored Soraje. I to se dogodilo… Čim je ugašane svetlo Duško je rekao da to treba maksimalno da iskoriste Soraja i on. Ostali ukućani se smeju i dobacuju da ne mora odmah da spavaju prvo veče kada je mlad nego malo da popričaju. Soraja mu kaže da iako mu frizura i boja nisu uspele da odelo ne čini čoveka, na to se nadovezao Nirmal rečenicom da čini Jebača.

Povezana vest:  Relaksacija na maksimumu

Duško se nadovezao da Sara ne zna šta to znači. To ju je uvredilo pa se naljutila i osula paljbu da treba da ga bude sramota što tako priča jer ima veliku ćerku.

SUŠKU SMRDE NOGE

Nirmal se izvino Dušku ali mu je rekao da mu smrde noge, on se nije naljutio i odmah je otišao da ih opere. Nirmal je takođe umislio da su Soraja i Dragana napravile klan i da tračare kada odu u wc. Da se okrenu ka zidu i pokriju rukama bubice da bi pričale.