nemesbojana2

VELIKI BRAT 2011

Nemeš sada hoće i kod Bojane u krevet, nindže napale kuću VB

Veliki Brat je u kuću uneo još jedna krevet. Ukućani su odmah pomislili da je to najava dolaska nekog novog ukućanina, ali kada su videli da je veliki krevet smanjen, ukapirali su da je reč o nekoj nagradi. Zapravo, kada su se okupili zajedno shvatili su da je poseban krevet nagrada za pobednika Arene i da će Bojana kao pobednik imati privilegiju da spava u velikom krevetu sa ukućaninom po izboru. Nemeš se nada i glasno kometariše da bi baš on mogao da završi u Bojaninom krevetu:

– Nadam se da će Bojana da izabere baš mene da bi se lepo opružio pored nje u krevetu – rekao je Nemeš dok je Marijana zgranuto stajala pored njega. Marijana je u ispovedaonici priznala da je posle jučerašnje krize danas mnogo bolje i da se oseća OK. Ostali ukućani kao za sebe komentarišu da je Veliki Brat možda krevet doneo za Marijanu i Nemeša. Nemeš ne odustaje, kao slučajno opet Bojani dobacuje da bi ona baš bio pravi da bude pored nje u krevetu a ona mu odgovara da bi mogla da izabere „kevu“ Slavicu.  Ali ako Nemeš stvarno legne sada i pored Bojane videćemo kako će odreagovati Marijana.

Povezana vest:  NOVI FORMAT, NOVI IZAZOV, NOVA PARTNERKA: Srđan Predojević na novom Pinkovom kanalu u svojoj autorskoj emisiji! A ona će biti sa njim ispred kamera!

otpadnindzeNindže napale kuću VB!

Ukućanima na otpadu je ponestalo hrane! Zapravao Tamara i Radašin ne stižu da pokradu

dovoljno da bi ukućani na otpadu preživeli. Pošto ime j bilo dosadno i tražili su zadatke, Veliki Brat je odlučio da im da zadatak da maskirani u nindže napadnu ujutru kuću Velikog Brata! Zapravo ostavu i da pokradu zalihe hrane koje im trebaju za vikend. Koliko ozbiljno su shvatili zadatak pokazao je Radašin koji je rekao Tamari svom slučajnom partneru da neće spaviti uopšte kako bi zadatak bio uspešan. Tamara ga je posavetovala da se iapk odmori. Pošto su ukućani na otpadu uglavnom pričali o hrani i o filmovima Veliki Brat im je dao malo mlevenog mesa da mogu da prežive dok ne napadnu na kuću.

Povezana vest:  Glumci Džona Ham i Dženifer Vestfeld objavili kraj 18-godišnje veze

Soraja se muvala sa košarkašem

Samo smo se muvali nismo bili u vezi… a na Draganino pitanje da li je jedna poznati fudbaler ženskaroš, Soraja je rekla: Ne pitajte me za Smilju (Lolu Smiljanića)

U jednom trenutku poveo se razgovor o tome kakve muškarce koja devojka voli na otpadu. Kada je Soraja navela da muškarac ne sme da bude niži od nje, Nirmal je pitao da li je nekada bila sa nekim košarkašem. Ona je potvrdila a Nirmal je prošaputao njegovo ime. Soraja je potvrdila i zaključila da je on iz novina video njihovu zajedničku sliku i da je zato pitao. Rekla je da se sa tim košarkašem muvala ali da joj nije bio dečko. Pošto su zaključili da Soraja voli sportiste na red su posle košarkaša došli i fudbaleri! Dragana je pitala da li je fudbaler Smilja (Lola Smiljanić) zaista takav ženskaroš, Soraja to nije htela da komentariše.

Povezana vest:  Evo kako da uživate u romantici