slavica_PROMO

VELIKI BRAT 2011

Slavica kao striptizeta Violeta

Slavica se uživela u ulogu stritizete , rekla je da je ko „Stritizeta Violeta“, pa se šetka po kući i privlači pažnju ukućana. Ukućani različito reaguju na njen stajling. Neki se smeškaju dok se Nemešu očigledno ne dopada jer je izjavio da mu je neprijatno da je gleda tako obučenu.

Veliki Brat  je zadovoljan Slavičinim kostimom ali je tražio od nje da bude zavodljiva u skladu sa ulogom i da pripazi na haltere. Ukućani se spremaju za svoje cirkuske tačke. Tokom priprema došlo je do razmirica između Eme i Milana koji joj je rekao da je razmažena i ne ponaša se prirodno.

Povezana vest:  Premijera na kanalu Animal Planet: Utočište i spas

Ovogodišnji ukućani su izgleda ozbiljni shvatili slogan Velikog Brata „Ljubi bližnjeg svog“.

Pored simapatije koje smo videli između Nemeša i Bojane, kasnije i emocije kod Nemeša i Marijane, obostrane simpatije ne kriju ni Tamara i Nikola. Osim što šetaju i razgovaraju, Tamara i Nikola se ne razdvajaju čak ni kada se kupaju. Jedino što ih sprečava da njihovu „ljubav“ vidimo pred kamerama je spoljni svet.

Povezana vest:  Leteći bodeži u borbi za Badlands

Međutim, ukoliko bi ih Veliki Brat obavestio da su ostavljeni od strane svojih partnera koji ih čekaju napolju, time bi ova dva ukućana bez ostalih prepreka pokazali emocije.

Ovonedeljni zadatak pod nazivom Burleska konačno dolazi do kraja. Ukućani su naporno vežbali i Veliki Brat će odlučiti da li je to dovoljno ili ne, odnosno da li će uživati u luksuzu ili siromaštvu.

Pred ukućanima je generalna proba što im daje još malo vremena da do tančina zapamte svoje tačke. Svi se nalaze u dnevnoj sobi, našminkani i obučeni u kostime. Slavica ima posebnu ulogu. Naime treba da što vernije dočara tačku čuvene Dite Von Tiz. Shodno tome dobila je i specijalni kostim, koji je i više nego minimalan, što posebno odgovara starijim ukućanima, Džordžu i Radašinu.

Povezana vest:  FARMA 3. SEZONA, Sanja Radinović prva napustila imanje u Lisovićima

Treba napomenuti da su ukučani uložili poseban napor pri šminkanju i svi su veoma zadovoljni. Da li će uspešno privesti nedeljni zadatak ostaje nam da vidimo.

U otpadu ukućani mahom odmaraju i polemišu o mogućim rotacijama sledećih nedelja.