DEJANA-MAXIM

SRPSKI TOP MODEL by IVANA STANKOVIĆ – 5.epizoda

Nijedna od devojaka nije napustila šou, jer su fotografije sa perona odlične!

U petoj epizodi Srpskog top modela devojke koje se takmiče za prestižnu titulu i nagrade imale su još zahtevnije zadatke.

Silazak sa vrha petospratne zgrade u stilu Spajdermena bio je izazov za sve, a najveći strah su imale Kristina i Katarina. Da bi im pokazao koliko je važno pobediti strahove Neša Radujević je i sam obavio ovaj zahtevni zadatak, ali Kristina je jedina ostala na krovu. Njen strah je bio veći.

ANA-SPAJDERMEN

Za sledeći zadatak pomislile su da će im lakše pasti, ali opet je jedna devojka odustala od zadatka. U pozorištu su imale malu školu glume, jer manekenke često glume, naročito na fotografijama, međutim taj izzaov odbila je Marina. Mladi glumac Marko Janić bio je njihov učitelj, a podstakao ih je na priču o prvim ožiljcima. Najzanimljiviju anegdotu imala je Milica. Ona se kao devetogodišnjakinja igrala sa setrom kod obora sa svinjama, bile su naslonjene na zid, okliznula joj se ruka, pala je i nogom ogrebala zid. Toliko se jako udarila da joj se parče mesa otkinulo, a svinje su ga pojele!

Povezana vest:  Mardž Helgenberger napušta Mesto zločina: Las Vegas

Posle pozorišta na red je došao magazin Maxim, a tamo dolaze u obzir samo seksi devojke! I znate za onu da će neko biti seksi čak i ako obuče džak? Baš to su devojke oblačile kako bi dokazale svoju seksipilnost na kastingu za Maxim. Većina je bila zbunjena, nespremna i u stratu odbojna, sa preteranim reakcijama. Iako je i Dejana bila takva i pred urednicima magazina izjavila da se ona „Bikad ne bi tako slikala“, njen seksepil je pobedio sve negativne osobine i ona je dobila posao. Na slikanju se toliko opustila da je potpuno promenila mišljenje i fotografisala se baš onako kako Maxim zahteva.

Povezana vest:  Serija "PRIZNANJE – MOJA SEKSUALNA ORIJENTACIJA" na TLC kanalu

Finalni zadatak bio je potpuno drugačiji: devet finalistkinja slikale su se na peronu, obučene kao filmske dive 40-ih godina. Po završenom zadatku žiri ih je ovako komentarisao: sa Nedom im je falila akcija, Nera opet nije pokazivala emocije, Dejana je bila savršena, Ana nedefinisana, Kristina nije uspela da iznese svoju ulogu, a Bojana je promašila temu.

Povezana vest:  Najavljena 11. sezona serije “Okružen mrtvima” na njujorškom Komik Konu

Ali, na kraju je zaključak bio: nijedna od devojaka ne napušta šou u 5. epizodi, jer su fotografije sa perona odlične!

Kao nagradu dobile su susret sa svojim roditeljimaa, koji je pokrenuo bujicu emocija!

Devet preostalih kandidatkinja za Srpski top model su na taj način dobile potreban stimulans za sledeću nedelju, kada žiri neće biti ovako galantan!