Usce_eurosong_karaoke

EUROSONG UŠĆE KARAOKE SHOW

OGAE Srbija i 12 Points četvrti put za redom organizuju takmičenje u pevanju karaoka evrovizijske muzike, ove godine u Ušće Shopping Centru pod nazivom EUROSONG UŠĆE KARAOKE SHOW.

Učesnici će na EUROSONG UŠĆE KARAOKE SHOW-u, pevati svoje omiljene evrovizijske pesme a najbolji će osvojiti vredne nagrade:

I nagrada: 50.000 dinara za šoping u Ušću
II nagrada: 2 karte za White Sensation party
III nagrada: 10.000 dinara za kupovinu u Conversu.

Povezana vest:  Warner Music investira u izdavačku kuću Mascom, otvaraju se svetska vrata domaćim talentima

Prijavljivanje traje do 24. aprila 2011. godine, a veliko finale će se održati 27. aprila 2011. godine u 19 časova u UŠĆE Shopping Centru.

Prijave se  mogu slati putem web stranica: www.usceshoppingcenter.comwww.12points.rs ili predati na Info pultu Shopping Centra UŠĆE.

Program će voditi glumac Zoran Pajić a žiri će sačinjavati poznate ličnosti iz sveta zabavne muzike, a specijalni gost i predsednica žirija biće srpska predstavnica na Pesmi Evrovizije u Dizeldorfu Danica Radojčić Nina.

Povezana vest:  Besplatna radionica klavijatura u Ustanovi kulture Parobrod

Pesma „Čaroban“ u izvođenju Danice Radojčić Nine predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije 2011 u Diseldorfu, odlučila je publika SMS glasovima 27. februara.  Pesmu „Čaroban“ komponovala je Kristina Kovač, a numera je osvojila 14.900 glasova I tako bila bolja od grupe „Breeze“ koji su pevali „Ring, ring, ring“ Kornelija Kovača i Aleksandre Kovač koja je sama izvela svoju numeru „Idemo dalje“.

Povezana vest:  Rijana naga u reklamnoj kampanji Nivee

Za registraciju medija i više informacija, molimo Vas da kontaktirate gđicu Milenu Berić, slanjem emaila na: [email protected] ili na broj telefona +381606666798 ili da posetite web stranicu: www.evropesma.org.