Superstar američkog fudbala, Trevis Kelce, probaće potpuno novi sistem odbrane u potrazi za „onom pravom“ u najnovijoj seriji kanal E! „HVATANJE KELSIJA“ (CATCHING KELCE) koja se premijerno emituje u petak 14. oktobra od 21:00!

Pedeset poželjnih neudatih žena, među kojima su i bivše WAGS (supruge i devojke sportskih zvezda), vrhunske sportistkinje, zvezde društvenih medija, preduzetnice, čuvene lepotice iz različitih gradova i fitnes manekenke iz svih krajeva Sjedinjenih Država, biće pozvane u Los Anđeles dok ovaj sportista koji voli zabavu traži „onu pravu“ koja će postati njegov „saigrač“ za čitav život.  Kako bi mu pomogli da donese neke od tih teških odluka, Trevis je kao pomoć angažovao svoje „momke“ koji ga najbolje poznaju: svog starijeg brata, centra iz tima Philadelphia Eagles, Jason  Kelce-a i svog dugogodišnjeg menadžera,  Aaron Eanes.

Povezana vest:  Dejvid Švimer prvi put otac


50 poželjnih neudatih žena će se okupiti u Memorial Coliseum-u u Los Anđelesu, gde će svaka od njih dobiti samo 60 sekundi da na jednog od najpoželjnijih neženja iz NFL-a ostavi dugotrajan prvi utisak.  Odatle će Trevis morati brzo da suzi izbor i da od grupe od 50 žena odabere njih 20 koje će moći da se usele u raskošnu kuću u Los Anđelesu.  Kada se usele u kuću, Trevis i njegovi momci će odlučiti ko će od žena ostati u kući, a koje će morati da se odsele. Tu, međutim, dolazi do obrta: u svakoj epizodi Trevis bira jednu devojku koja će izaći na grupni sastanak na kome će sve što se dešava biti prikazano i njena je odluka da li će strateški odabrati koje će druge devojke izaći na sastanak zajedno sa njom. Na kraju ovog grupnog sastanka, Trevis odlučuje koju devojku želi da izvede na VIP sastanak na koji sve devojke priželjkuju da budu pozvane. U tom trenutku postavlja se sledeće pitanje: da li biraš prijateljice i čuvaš njihovu lojalnost, ili treba da odabereš „najslabije“ suparnice kako bi omogućila da se među njima upravo ti istakneš?  Tu se povlače linije i novoformirana prijateljstva se stavljaju na probu, dok žene biraju koja će od njih dobiti mogućnost da provede dodatno vreme sa ovim ekscentričnim superstarom američkog fudbala koji voli dobru zabavu. Na kraju svake epizode, Trevis će morati da eliminiše neke od devojaka i da ih pošalje kući, u države iz kojih su došle.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Autsajder" zasnovane na bestseleru Stivena Kinga

Travis Kelce se trenutno priprema za četvrtu sezonu u kojoj će igrati kao superstar na odbrambenoj poziciji za tim Kansas City Chiefs.  Visok 195cm i težak 118kg, Deadspin ga je nazvao sledećim revolucionarnim igračem na poziciji tight end-a, a NFL Spin Zone ga je nazvala jednom od najsjajnijih zvezda koja igra na poziciji tight end u novijoj istoriji, i to ne samo zbog njegovih igračkih sposobnosti, već i zbog njegove energije i harizme koje su očigledne i na terenu, i izvan njega.  Pošto posvećeno radi za svoju humanitarnu organizaciju Eighty-Seven & Running (Osamdeset sedam i idemo dalje), Trevis provodi dosta svog vremena radeći sa decom koja nisu imala sreće u životu. On je postigao sve , sa samo 26 godina, i to u početnim fazama svoje elitne karijere u NFL-u.

Povezana vest:  MTV SE BAVI TINEJDŽERSKOM SEKSUALNOŠĆU KROZ DVE NOVE SERIJE - "VIRGIN TERRITORY" I "FAKING IT"