kajanje_nemes_bojana

VELIKI BRAT 2011

Dan posle drugog sexa koj se desio između Nemeša I Marijane obeležio je kajanje Nemeša i njegovo vađenje na pijanstvo!

Naime,dan posle žurke koju je VB organizovao ukućanima, Nemeš se poverio Bojani i rekao da se ne seća ničega sa sinoćnje žurke, da se prepio!

-Radašin je kriv -rekao je Nemeš i nastvaio: – On nam je doneo piće u bazen.

-Ne sećam se ni tuširanja – poverio se Bojani, aludirajući na to da se ne seća da se tuširanje završilo sexom Marijane i njega u spavaćoj sobi pred svim ukućanima.

Povezana vest:  Serijal „DIVLJA STVORENJA SA DOMINIKOM MONAHANOM" na Animal Planet kanalu

Međutim, Marijanu pamćenje jako dobro služi. U razgovoru sa Nikolom u dvorištu oboje se kaju za svoje ponašanje posle žurke. Ne pomaže joj ni slika ćerke koju nosi po kući da se uteši.

-Možda sam ja loša majka -prokomentarisala je Nikoli.

Posle teških reči koje su pale posle žurke Nikola je odlučio da spusti loptu i ponudio izvinjenje Džordžu dok su bili u kupatilu.

Povezana vest:  Bendžamin Brat u seriji Privatna praksa

Dražen je juče bio u žestokoj krizi. Čak je zatražio je od VB da napusti kuću VB.  Nenaspavan je i brine za porodicu. Međutim, VB ga je ipak ubedio da ostane uveravajući ga da mu je sve u redu sa porodicom i da nema razlog da brine, na šta je Dražen pristao.

Napetost između Soraje I Dragane sve više raste i njihovi konflikti postaju sve intenzivniji. Posle svađe oko toga koja je mršavija ,sad su se svađale koja će da pegla i da meša veš.

Povezana vest:  Snima se te-ve film "Talog" o vremenu Prvog svetskog rata

Horvat i Nirmal u ispovedaonici imitiraju Soraju i Draganu, na šta se njih dve ljute jer misle da preteruju.

Duško je tužan. On je ubeđen da cće Horvat biti prvi takmicčar Iz Otpada koji će se preseliti u kuću VB, a da će on ostati i dalje u Otpadu.

-Oću ti falit? – pitao je Horvat Duska na šta je ovaj potvrdno odgovorio.