ukucani_otpad

VELIKI BRAT 2011

Kolo sreće se okreće

Posle sinoćnjeg “Koleoseuma” stanje u kući VB se drastično promenilo! Kolo sreće se okrenulo,a sada većina ukućana iz Otpada uživa ne samo u luksuzu,već i u imunitetu od izbacivanja!
Sinoć je u Areni bilo napeto. VB je podelio ekipe na crvene i bele koje su se žustro borile za mesto u kući VB. Ali, nisu se borili samo za luksuz kuće VB, nego i za imunitet od izbacivanja u nedelju, kada iz takmičenja ispada još jedan ukućanin.
Ekipa “Crvenih”koju su sačinjavali ukućani “Otpada”, pojačana sa Nemešom, Emom i Džordžom je pobedila i tako sebi obezbedila sigurnih 7 dana u luksuzu kuće VB.

bojana_otpadImali pa nemali

Gubitnička ekipa je u neverici! Posle ulaska u “Otpad”, na koji ih je poslao VB, takmičari se brane osmehom od tuge!
Prva je u kuću ušla Bojana, koja je razgledala “Otpad” sa nevericom.
-Dal me zajebavaš – prokomentarisala je Bojana po ulasku na Otpad. Odmah za njom je ušla Marijana i tako redom svi novi ukućani “Otpada”.
Naveći šok im je predstavljalo kupatilo i uslovi u kojima će obavljati higijenu.
-Aj da plačemo – rekao je Lester tugaljivo, grleći cimere. Posle ulaska svih otpadnika, takmičari su zajedno obišli ceo “Otpad”, ne bi li se upoznali što pre sa uslovima koji ih tamo sačekali. Da li iskreno ili ne, ali takmičari su se smejali, verujući da će se i ovde super snaći kao i u luksuzu kuće VB.

otpadnici_kucaKo čeka taj i dočeka

Povezana vest:  „Dinastija“ na TV Pink u novoj televizijskoj sezoni, a scenario, glumci i scenografija ostavljaju bez daha!

Život je lep u kući VB! Pobednici sinocnjeg “Koloseuma” su trijumfalno prošli kroz vrata kuće VB,vidno oduševljeni, čekajući da napokon osete sve čari života u luksuznoj kući. Posle ulaska u kuću VB, sledilo je zvanično upoznavanje takmičara koji su se sada prvi put sreli. Bivši otpadnici a sada stanovnici luksuzne kuće VB, sad punim plućima uživaju, jer ne samo da sada imaju uslove o kojima su maštali, nego imaju i imunitet od izbacivanja.

Povezana vest:  Premijere na kanalu Animal Planet: Šamvari: Život u divljini i Netaknuta ostrva

Nemeš ginekolog

Marijana se zali da je bole jajnici!
– Imate li vi veze sa ginekologijom – koketno je Marijana upitala Nemeša, na šta je on kroz šalu odgovorio da je proveo dve godine na ginekologiji.