dragana_otpad

VELIKI BRAT 2011

Ukućani sređivali utiske posle izbora, još se ne osećaju tenzije pred izbacivanje

Bojana u ispovedaonici priča o utisku izbora za Mis i Mistera. Priznaje da joj je bilo pomalo krivo što ona nije upala među četiri finalistkinje.

Na otpadu Ema pominje Dragani kako se nadala da će ona ući u finale zajedno sa Marijanom.U dvorištu kuće VB-a Marijana, Bojana i Tamara komentarišu dešavanja tokom večeri i Tamara primećuje da se Bojana iznenada promenila. Bojana neće da prizna da joj je krivo što nije izabrana za Mis, iako se tome nadala. Lester priča o provokativnim pitanjima koja su mu bila upućena. Tamara i Marijana ispituju Bojanu, šta joj se zapravo desilo, da po izlasku iz ispovedaonice ne liči na staru Bojanu. Dragana komentariše svoj nastup. U kući VB-a Marijana se raspravlja sa Lesterom i Nikolom oko bodova koje su dali Dragani i Soraji, jer smatra da se nisu potrudile. Na kraju demonstrativno ostavlja svoju lentu i krunu na šanku.

Povezana vest:  Deca loših muzičara i S.A.R.S u emisiji Jelen Top 10

Ko će za koga glasati?

Ukućani su i dalje pod utiskom sinoćnog izbora. Ema, Nemeš i Nirmal se sunčaju i komentarišu kako je protekao izbor. Marijana je u kuhinji, jede.

Nikola, Tamara, Bojana i Slavica se takođe sunčaju dok ih Slavica zasmejava. Nakon toga Nikola i Dradžen se spremaju da idu u bazen da se malo opuste. Dragana, Horvat i Duško pričaju o svojim susedima. Dragana kaže kako su oni složni i kako će oni do samog kraja da se drže zajedno kako bi sačuvali svoju grupu. Duško pokušava da je razuveri, on smatra kako nema tu druzenja i svako gleda sebe. Horvata brine ko će kad biti kapiten jer smatra da od njih dosta zavisi, i da npr. on sad ne zna šta je Nikoli u glavi i ne može da predpostavi za koga bi on mogao da glasa. Samo je siguran, da za Tamaru neće. Horvat kaze da je bitno odakle si i kako se predstaviš, a Dragana smatra i da ljudi moraju da imaju pare kako bi mogli da glasaju.

Povezana vest:  Premijera Pavijani sa Bilom Bejlijem na kanalu Animal Planet

Čik pogodi

Veliki Brat je ukućanima dao novi dnevni zadatak, kako bi se malo zanimali. „Šta je u kutiji“ trebali su da pogode Nemeš i Slavica, koji su bili odabrani od strane svojih cimera.

To je predmet koji je ukućanima poznat iz bivšeg doma. Da bi pogodili šta je u kutiji treba Velikom Bratu da postavljaju pitanja, na koja će im on odgovarati samo sa DA ili NE. Kada ukućani kažu da je to konačan odgovor, nema povratka. Ako jedan pogodi predmet u kutiji, postaje pobednik, a drugi takmičar će biti poliven. Ali ako prilikom konačnog odgovora pogreši, sledi polivanje do gole kože. I u tom slučaju drugi takmičar pobeđuje. Tako je Slavica dala konačan odgovor, koji je bio pogrešan i automacki je bila polivena. Nemeš je pobedio u ovoj igri, i samopvoljno se polio. Dok je takmičenje trajalo, Marijana se nervozno šetkala po kući, jer je Nemeš bio u blizini.

Povezana vest:  PREMIJERA KONTROVERZNOG DOKUMENTARNOG FILMA IZ ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE: „PROČIŠĆENJE: SAJENTOLOGIJA I ZATOČENIŠTVO VERE"

Noć pred izbacivanje

Otpadnici sede u dvorištu i pričaju. Nemeš priča o svom načinu ishrane, kako trenira i daje drugima savete šta i kako bi mogli da primenjuju.

Nakon toga počeli su da komentarišu ko koliko pije kafe. Nemeš pije pred trening, kako kaže, povećava mu koncentraciju, dok Soraja uopšte ne konzumira kafu. Nirmal je počeo da priča o svom drugu koji bukvalno na dan popije između dvadeset i trideset šoljica, na šta su se svi zgrozili. Ubacio se Džordž koji je rekao da to razume i napravio paralelu, kako on zna da popije mnogo piva pa se ne napije. Od velike priče su ogladneli i otišli da večeraju, a za to vreme ukućani u kući već uveliko jedu. Za sada se u kući još uvek ne oseća tenzija pred izbacivanje, što se veoma lako može promeniti do sutra.